Odprti poziv za rešitve za startupe in MSP!

24. 06. 2022

Odprti poziv za rešitve za startupe in MSP!

V okviru projekta URBAN TECH je odprt poziv za vse startupe in MSP, da se prijavite s svojimi rešitvami za izzive različnih ustanov širom Evrope in pridobite možnost sofinanciranja razvoja vaših zamisli. Potegujte se lahko za 9.500 EUR vredno pilotiranje in minimalno sprejemljiv produkt (MVP).

V okviru projekta URBAN TECH smo zbrali več kot 300 izzivov, s katerimi se v svojih delovnih procesih soočajo podjetja, šole, bolnišnice in mnogi drugi. Izzivi zajemajo tri področja: Greentech, Health Tech in Smart City, ogledate pa si jih lahko na tej povezavi.  

Najboljše rešitve bodo povabljene na enega izmed 8 Hackathonov, da se s pomočjo lastnika izziva še podrobneje dodelajo. Najbolj obetavni projekti pa bodo izbrani za vključitev v inkubacijski program, ki mu sledi pilotiranje rešitev in vstop na mednarodni trg.

Za bolj podrobno predstavitev projekta URBAN TECH in vsa morebitna vprašanja pa organiziramo spletno srečanje URBAN TECH Info dan, ki bo potekal 12. 7. 2022 ob 14. uri na platformi ZOOM. Obvezna je predhodna prijava,ki jo opravite TUKAJ.

Rok za prijave na odprti poziv se izteče 14. septembra, prijave bodo potekale preko platforme F6S.

PODROBNOSTI O POSOPKU SODELOVANJA SO NA VOLJO TUKAJ.

Akcija, vabljeni k reševanju izzivov!

Nazaj