Od Ljubljane do Las Vegasa: Lupit Pole piše globalno zgodbo uspeha

15. 02. 2024

Od Ljubljane do Las Vegasa: Lupit Pole piše globalno zgodbo uspeha

V osrčju bleščečih luči Las Vegasa, mestu, ki je znano po svoji glamurozni in inovativni zabavi, se je zgodil dogodek, ki je združil najboljše iz obeh svetov. Dita Von Teese, ikona mednarodne burleske, je v svojem najnovejšem šovu združila moči s slovenskim podjetjem Lupit Pole, s čimer so skupaj postavili nove standarde v svetu zabave.

Član naše tehnološke skupnosti Lupit Pole, s tem dogodkom, ne samo da utrjuje svoj položaj na globalnem trgu, ampak tudi ponosno predstavlja Slovenijo kot deželo inovacij in izjemnega oblikovanja. Podjetje, ki je znano po svojih plesnih drogovih in opremi za pole dance, je razširilo svoj doseg na globalno raven in v zadnjem letu vstopilo na azijske trge, vključno z Južno Korejo, Japonsko in deli Kitajske.

Lupit Pole je po svetu opremil več kot 1000 studiev in beleži impresivno rast, ki se odraža tako v številu prodanih izdelkov kot v prihodkih. Podjetje se veseli selitve v nove prostore in načrtuje širitev svoje ponudbe na nove segmente, vključno z aerial art (svila, flying pole, hoop, kocka) in klasičnimi športi, s svojim Grip padom, inovativno blazinico proti potenju oziroma za čvrstejši oprijem, pridobiva na popularnosti med širokim spektrom uporabnikov.

Med njihovimi partnerji in ambasadorji najdemo svetovno znane zvezde kot so Halle Berry, FKA Twigs, Marion Crampe, Shailene Woodley in Dita von Teese, pa tudi vrhunske slovenske akrobate in plesalce iz Cirque du Soleil. Pisali smo že o sodelovanju z JLo v filmu Hustlers, kar jih je izstrelilo na globalni trg.

Lupit Pole ima ambiciozne načrte za prihodnost, vključno s prodorom v nočne klube in nadaljnjo globalno ekspanzijo. Čeprav pole dance še ni priznan kot olimpijski šport, Lupit Pole igra ključno vlogo na mednarodni sceni, kjer obstajata dve glavni tekmovanji, ki bi lahko služili kot vzor za prihodnje olimpijske igre.

S tem, ko slovensko podjetje Lupit Pole kroji prihodnost pole dance-a in zabavne industrije, Slovenija postaja vse bolj prepoznavna kot zibelka inovativnosti in kreativnosti na svetovnem odru.

Nazaj