Nika Hrovat - Produktivna podjetniška izmenjava v Španiji!

16. 05. 2022

Nika Hrovat - Produktivna podjetniška izmenjava v Španiji!

Nika Hrovat je ena izmed mnogih mladih, ki so s pomočjo Tehnološkega parka Ljubljana odpotovali po novo življenjsko izkušnjo v tujino preko programa Erasmus za mlade podjetnike! Nika v Španiji pod mentorstvom svojega podjetnika gostitelja razvija svoj prvi mednarodni podjetniški projekt s finančno podporo Evropske unije. 

Mlada Nika je z odločitvijo, da se vključi v program Erasmus za mlade podjetnike izjemno zadovolja. Povedala je takole:

"Izkušnja programa Erasmus za mlade podjetnike mi nudi razvoj, tako na profesionalnem, kot tudi osebnem nivoju. Moje življenje se je v zelo kratkem času močno spremenilo in program me pripravlja na to, da se bo rast nadaljevala tudi v prihodnje. Program mi nudi oporo v razvoju avtonomnosti in samozavesti pri ustvarjanju. Presega moja pričakovanja in me vsak dan znova preseneča z neomejenimi možnostmi, ki se mi odpirajo na poti. Izjemno sem hvaležna in vesela, da sem deležna ugodnosti programa Erasmus za mlade podjetnike." 

Več o  pogojih sodelovanja in vključitvi v program Erasmus za mlade podjetnike najdete TUKAJ ali pa nas kontaktirate po elektronski pošti erasmus@tp-lj.si ali po telefonu +386 342 221.

Nazaj