Kakšna bo prihodnost - največja metaverse in NFT konferenca v Sloveniji!

11. 07. 2022

Kakšna bo prihodnost -  največja metaverse in NFT konferenca v Sloveniji!

Pripravite se na dogodek te jeseni! Tehnološki park Ljubljana skupaj z ostalimi partnerji in sponzorji organizira prvo odmevno mednarodno Metaverse in NFT konferenco, na kateri ne sme manjkati nihče, ki se resno ozira v prihodnost si in želi biti v stiku z najnovejšimi trendi in tehnologijami prihodnosti. Konferenca se bo odvijala od 29. 9. do 1. 10. 2022 na prestižni lokaciji na Bledu s številnimi priznanimi govorci in aktualnimi temami naše prihodnje resničnosti.

Konferenca bo obravnavala aktualna področja metaversa, NFT-jev, interneta 3.0, ter blockchain tehnologij. Gre za teme, o katerem se ta hip v svetovnem merilu največ govori in ki hkrati pomenijo vstopnico v uspešno poslovanje, razumevanje marketinga in nove poslovne priložnosti.

Konferenca bo tako združila vrhunske miselne voditelje in pionirje svetovne industrije ter ponudila odličen ekosistem za učenje, mreženje in iskanje novih sodelovanj. Čakajo vas trije razburljivi dnevi bogatih vsebin, predavanj, pogovorov in klepetov ob ognju z raziskovanjem najnovejšh trendov na področju prihodnje resničnosti.

Metaverse je skupni virtualni prostor, ki omogoča doživljajsko izkušnjo preko različnih platform in resničnega sveta in si prizadeva združiti različne spletne svetove v eno skupno entiteto. S tem svojim ogromnim potencialom ga navdušenci imenujejo naslednja evolucija interneta.

Aleš Pevc, vodja tehnološke pisarne in razvojnih projektov v Tehnološkem parku Ljubljana: Rdeča nit konference bo skozi paradigmo uporabe naprednih tehnologij usmerjena na digitalno, trajnostno in zeleno prihodnost, ki je kot eden od ključnih elementov predvidena tudi v novi EU perspektivi. Velik poudarek na konferenci bomo namenili tudi ustvarjanju svetov v Metaverse ter razvoju kreativnega turizma z uporabo virtualne in obogatene resničnosti.

V sklopu dogodka se bo v petek, 29. septembra 2022 zgodila tudi Circular 4.0  onferenca, ki bo namenjena vzpostavitvi povezave med krožnim gospodarstvom, digitalno transformacijo in industrijo 4.0.

Vse dni konference bo v prostorih Festivalne dvorane Bled potekala predstavitev primerov dobrih praks uporabe tehnologij prihodnosti, v sklopu katerih se bodo obiskovalci skupaj s strokovnjaki lahko seznanili z najnovejšimi trendi ter poskrbeli za testiranje in razvoj idej s področja metaverza in tehnologij virtualne in obogatene resničnosti.

Dogodek te jeseni, na katerem ne smete manjkati!

Več o programu in ostale podrobnosti o konferenci najdete TUKAJ.

 

Partnerji in sponzorji konference:

     

 

Nazaj