Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic, ki se bodo izvedle 14. 6. 2017

12. 05. 2017

Vabimo vas k oddaji ponudbe naslednjega predmeta naročila: »Izvedba prilagojenih izobraževanj za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc (SIO-TPLJ-2016-17)«. 

Cilj delavnice je spoznati vlogo in dodano vrednost oblikovalskega mišljenja pri načrtovanju storitev (produktov) in uporabniških izkušenj. Udeleženci morajo pridobiti praktično znanje za učinkovitejšo komunikacijo in delo v skupini.

Delavnice se bodo izvedle v okviru operacije SIO-TPLJ-2016-17, znotraj delovnega sklopa 2: Razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre (globalne) rasti pod aktivnostjo A7: Prilagojena izobraževanja za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc.

Projekt podpirajo Spirit podjetništvo, Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z navodili predmetnega povabila ter izpolnjevati vse pogoje objavljene v njem.

Naslov za oddajo ponudbe: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (po pošti ali osebno vsak delovnik od 8.00 do 16.00) ali po e-mailu na vera.nunic@tp-lj.si.

Rok za oddajo ponudbe je do četrtka, 26. 5. 2017. 

  

Nazaj