Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic, ki bodo dne 21. 9. 2017

23. 08. 2017

Vabimo vas k oddaji ponudbe naslednjega predmeta naročila: »Izvedba prilagojenih izobraževanj za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc (SIO-TPLJ-2016-17)«. 

Cilj delavnice je spoznati načela timskega dela, priti do spoznanja, ali smo timski igralci, ali imamo še prostora za izpopolnitev te vrednote. Udeleženci naj bi skozi praktično igro vlog spoznali prednosti timskega dela in se naučili novih orodij in vrednot, s pomočjo katerih bodo lahko izboljšali stanje v svojem timu.

Delavnice se bodo izvedle v okviru operacije SIO-TPLJ-2016-17, v delovnem sklopu 2: Razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre (globalne) rasti pod aktivnostjo A7: Prilagojena izobraževanja za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc.

Projekt podpirajo Spirit podjetništvo, Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z navodili predmetnega povabila ter izpolnjevati vse pogoje objavljene v njem.

Naslov za oddajo ponudbe: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (po pošti ali osebno vsak delovnik od 8.00 do 16.00 ure) ali po e-mailu na vera.nunic@tp-lj.si

Rok za oddajo ponudbe je do četrka, 7. 9. 2017.

Nazaj