IURALL: Podjetje, ki je več kot 4000 uporabnikom pomagalo opredeliti pravni problem

04. 05. 2021

IURALL: Podjetje, ki je več kot 4000 uporabnikom pomagalo opredeliti pravni problem

IURALL je spletna platforma, ki vam rešitev vašega pravnega izziva ponudi na enem mestu – enostavno in hitro, transparentno, cenovno učinkovito in predvsem s paleto izbranih odvetnikov strokovnjakov za vaš(e) primer(e).

V manj kot 24 urah vam lahko IURALL pomaga do pravega pravnika.

Platforma IURALL posameznikom in podjetjem nudi varen prostor, lahko hitro ugotovite če in v katerem trenutki bi vam koristila pravna pomoč. Pomaga vam pri izbiri najprimernejšega ponudnika pravnih storitev ter nudi podporo pri uspešni rešitvi določenega pravnega problema.

Kdo so uporabniki?

Posamezniki s pravnimi težavami ter podjetja, ki optimizirajo day-to-day pravne nasvete oz. iščejo pravne specialiste.

Zakaj IURALL?

Vsi se pogosto soočamo s pravnimi vprašanji, v službi ali zasebno, a le redki se obrnejo na pravnika ali odvetnika. Zakaj?

Najpogostejši razlogi:
- predsodki, da so pravniške storitve drage,
- uporabnik ne zna oceniti, kdaj potrebuje pravno pomoč,
- uporabnik ne ve, na koga se obrniti,
- strah, da je že povpraševanje samo plačljivo,
- pogosto uporabnik ne ve, kaj konkretno vprašati.

Če bi bil dostop do osnovnih informacij s strani strokovnjakov enostaven, bi bistveno dvignili verjetnost, da bomo problem uspešno odpravili.

Tega se dobro zaveda odvetnik Primož Rojac, ki želi s platformo IURALL poenostaviti uporabo pravniških storitev. Platforma omogoča hitro in enostavno izbiro odvetnika strokovnjaka za konkreten problem. Problem bo rešen ugodno, enostavno in hitro.

"IURALL s svojim konceptom dela omogoča večjo širino reševanja problemov preko enega stika, kot je to možno pri tipični, klasični odvetniški pisarni." Igor D., podjetje COSYLAB

Kaj je njihov največji uspeh? "Več kot 4000 uporabnikom so pomagali opredeliti pravni problem."

Kaj je njihova največja napaka? "Nikoli nismo našli pravih co-founderjev."

Njihova vizija za prihodnost je, postati “go to” mesto za vse tiste, ki se znajdejo v pravni neznanki in iščejo kakršno koli obliko pomoči pri rešitvi te težave.

Zaupali so nam tudi zanimivo anekdoto:

Leta 2018, ko smo ustanavljali IURALL, so vsi pravili, da je to brezveze, ker za odvetnika vedno pokličeš znance. Preteklo leto nam je pokazalo, da digitalizacija trka tudi na pravna vrata.

Ko smo ostali doma in omejili stike, smo se tudi za prvo pravno pomoč in iskanje odvetnika obrnili na splet. In IURALL je bil tukaj, pripravljen. Danes rešujemo 200 novih primerov na mesec in to je le vrh ledene gore. Verjamem v vitko podjetništvo, ampak včasih je treba biti drzen in slediti svojemu občutku.

https://www.iurall.com/

 

 

 

 

Nazaj