Innovation Day Ljubljana

05. 12. 2023

Innovation Day Ljubljana

Mednarodni dogodek, ki poteka že drugo leto zapored, je lani doživel izjemen uspeh in privabil številne obiskovalce. Dogodek predstavlja izjemno priložnost za povezovanje, izmenjavo znanj in idej med vodilnimi strokovnjaki ter inovatorji s področja tehnologije in industrije.

Innovation Day Ljubljana, ki se bo odvijal v sredo, 6. decembra 2023 v Grand hotelu Union v Ljubljani, bo ponudil bogat in raznolik program. Dopoldanski del dogodka bo posvečen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing inovacijskega projekta aProMag, ki ga koordinira Institut Jožef Stefan. Po predstavitvi bo sledila razprava o poslovnih učinkih tega projekta, dogodek pa bo dopoldne zaključil z okroglo mizo, kjer bodo sodelovali mednarodni govorci iz različnih podjetij v proizvodnem sektorju.

Po kosilu, ki bo hkrati priložnost za mreženje, bo EIT Manufacturing – največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi – predstavil svoje različne priložnosti za sodelovanje. Ta del programa bo namenjen podjetjem vseh velikosti, univerzam in raziskovalnim ustanovam, s poudarkom na tem, kako lahko izkoristijo potencial te mreže.

Sledil bo krajši odmor s kavo, po katerem se bo program osredotočil na uspešnost slovenske industrije funkcionalnih materialov. Različni predstavniki industrije in vlade bodo predstavili svoje delo in dosežke.

Dogodek se bo zaključil z večerjo in priložnostjo za mreženje v elegantnem okolju Grand hotela Union.

Dogodek je brezplačen, potekal bo v angleškem jeziku. Zagotovite si svoje mesto in pohitite s prijavo!

Organizatorji:

  • Strateško raziskovalno inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti (SRIP ToP),
  • Institut Jožef Stefan in
  • EIT Manufacturing.

PRIJAVA

Nazaj