Član naše skupnosti DeltaHub izbran za Najpodjetniško idejo 2021/2022

25. 05. 2022

Član naše skupnosti DeltaHub izbran za Najpodjetniško idejo 2021/2022

Časnik Finance je že 19. leto zapored razglasil najpododjetniško idejo leta po oceni strokovne komisije in bralcev. Zmagali so člani naše HealthDay skupnosti, podjetje DeltaHub s svojim specializiranim ergonomskim podstavkom za zapestje. 

Za laskavi naslov Najpodjetniška ideja 2021/2022 se je potegovalo deset finalistov, žirijo in bralce pa so prepričali ergonomski izdelki podjetja DeltaHub. Trenutno imajo na tržišču dva izdelka: ergonomsko oporo za zapestje carpio in minimalistično namizno podlogo, razvijajo pa še pet izdelkov.

V primerjavi z drugimi primerljivimi podstavki za zapestje, ki s povečanjem pritiska na karpalni kanal upočasnijo krvni pretok v zapestju, izdelek carpio prenese pritisk na spodnji del dlani. Ergonomski dizajn dvigne dlan za dober centimeter ter omili nepravilno raztezanje in položaj zapestja. Silikonske blazinice zagotavljajo udobje in stabilnost zapestja, teflonski spodnji del pa omogoča celotnemu predelu roke, da se giblje skupaj s podstavkom.

Med tri superfinaliste je bil izbranl še en član naše skupnosti, podjetje Iurall s platformo za pravne rešitve. Tretji superfinalist je bilo podjetje Vera Spirits z brezalkoholnimi žganimi pjačami.

Čestitamo vsem tekmovalcem!

Nazaj