Circular4.0: EUSALP delavnica v okviru WMW

20. 10. 2021

Circular4.0: EUSALP delavnica v okviru WMW

Vljudno vas vabimo na spletno EUSALP delavnico v okviru World Manufacturing Week v petek, 22.10.2021, od 13.30 do 18.30.

EUSALP delavnica je namenjena ozaveščanju podjetij o priložnostih, povezanih z digitalizacijo in krožnim gospodarstvom s primeri dobrih praks, nasveti, medsebojnimi izmenjavami in povezovanjem s ponudniki rešitev.

Na dveh okroglih mizah v prvem delu delavnice bodo podjetja, podporne organizacije in oblikovalci politik razpravljali o prednostih in izzivih pri prehodu v digitalizacijo in krožno gospodarstvo. V drugem delu bodo podjetja in ponudniki storitev iz proizvodnega, kmetijsko-živilskega in gradbenega sektorja delila svoje izkušnje o prehodu v krožno gospodarstvo s pomočjo digitalizacije za ustvarjanje novih priložnosti za sodelovanje in inovacije. Predstavljena bodo tudi orodja za podporo prehoda v krožno in digitalno transformacijo s praktičnimi primeri uporabnikov.

Podroben program je na voljo TUKAJ.

EUSALP delavnico organizira Regione Lombardia v sodelovanju s Hub Innovazione Trentino, Confindustria Lombardia, DIH Lombardia, EEN, Inštitutom Jožef Stefan, Tehnološkim parkom Ljubljana, Tegion Auvergne Rhone-Alpes, Trentino Sviluppo, DIH Confindustria Trento. Delavnica je podprta s strani projektov AlpGov2 ter Circular4.0 (Tehnološki park Ljubljana je vodilni partner projekta Circular4.0).

Več informacij in prijavo najdete v priponki in na povezavi TUKAJ. (ne pozabite klikniti na gumb 'save the date')

Vabljeni, da se nam pridružite v petek na povezavi ZoomVeselimo se srečanja z vami.

Nazaj