11. Mednarodni logistični kongres 2024

06. 12. 2023

11. Mednarodni logistični kongres 2024

Slovensko logistično združenje vabi na 11. Mednarodni logistični kongres - oskrbovalne verige v znanosti in praksi, ki bo potekal od 27. do 29. marca 2024 v GH Bernardin v Portorožu.

Kongres je stičišče ključnih deležnikov v oskrbovalnih verigah. Povezuje gospodarstvo, izobraževanje in tehnološke rešitve. Cilj kongresa je napovedati trende, deliti znanje, izkušnje in dobre prakse. Tehnološki park Ljubljana se pridružuje kot partner, saj kongres v naši regiji predstavlja sveže trende in smernice v logistiki, obogatene z izkušnjami uporabnikov ter uvajanjem inovativnih rešitev.

Poudarek bo na regionalni prisotnosti in njenem vplivu na učinkovitost oskrbovalnih verig. Program bo osredotočen na celovite logistične storitve, integracijo umetne inteligence, učinkovito implementacijo MES-sistemov v proizvodnjo in izboljšanje oskrbovalnih verig. Razpravljalo se bo o razlikah med teorijo in prakso uporabe "čiste" elektrike v logistiki. Prav tako se bomo posvetili digitalizaciji, avtomatizaciji, robotizaciji in vplivu umetne inteligence.

Vas zanima udeležba na kongresu?

Naši bralci in člani si s promocijsko kodo LOGTP za 10% znižate kotizacijo za udeležbo. Prijave so že mogoče TUKAJ.

Več informacij o kongresu in preliminarni program najdete na: www.logisticnikongres.si.

Nazaj