World Future Verse Conference 2022

World Future Verse Conference 2022

Datum dogodka: 29. 09. 2022 - 01. 10. 2022

Vabimo vas na dogodek te jeseni! 

Vsi, ki se resno ozirate v prihodnost in si in želite biti v stiku z najnovejšimi trendi in tehnologijami, vsekakor ne smete manjkati. Na prestižni lokaciji v Festivalni dvorani na Bledu bomo združili vrhunske miselne voditelje in pionirje svetovne industrije iz najbolj vročih področij ta hip. 

Konferenca bo obravnavala naslednje tematike, o katerih se v svetu trenutno največ govori in ki hkrati pomenijo vstopnico v uspešno poslovanje, razumevanje marketinga in nove poslovne priložnosti: metaverse, NFT, internet 3.0, DAO in blockchain tehnologije.  

Čakajo vas trije razburljivi dnevi bogatih vsebin, predavanj, pogovorov in klepetov ob ognju z raziskovanjem najnovejšh trendov na področju naše prihodnje resničnosti. Konferenca bo tako ponudila odličen ekosistem za učenje, mreženje in morebitnih novih sodelovanj. 

Program konference bo razdeljen v tri programske sklope. Prvi obsega področje blockchain tehnologij, v povezavi z zelenim prehodom in digitalno transformacijo. V drugem in tretjem dnevu pa bo fokus konference na tehnologijah virtualne in obogatene resničnosti, NFTjih, web3.0 in DAO rešitvah.

Vse dni konference bo v prostorih Festivalne dvorane Bled potekala predstavitev primerov dobrih praks uporabe tehnologij prihodnosti, v sklopu katerih se bodo obiskovalci skupaj s strokovnjaki lahko seznanili z najnovejšimi trendi ter poskrbeli za testiranje in razvoj idej s področja metaverza in tehnologij virtualne in obogatene resničnosti. 

Velik poudarek pa bo namenjen tudi ustvarjanju svetov v Metaverse ter razvoju kreativnega turizma z uporabo virtualne in obogatene resničnosti.

V sklopu dogodka se bo v petek, 29. septembra 2022 zgodila tudi Circular 4.0  konferenca, ki bo namenjena vzpostavitvi povezave med krožnim gospodarstvom, digitalno transformacijo in industrijo 4.0.

V kolikor se dogodka ne morete udeležiti osebno, ga bo možno spremljati tudi preko spleta.

Podroben program in ostale informacije o konferenci najdete TUKAJ.

 

Partnerji in sponzorji:
Nazaj