Virtualni študijski obiski krožnega gospodarstva

Virtualni študijski obiski krožnega gospodarstva

Datum dogodka: 18. 02. 2021 ob 09:00

Prijava na dogodek

Vljudno vabljena mala in srednje velika podjetja (MSP) kot tudi vsi deležniki poslovnega podpornega okolja, da se udeležite treh študijskih obiskov s področja krožnega gospodarstva v okviru projekta Circular4.0 (Interreg Območje Alp).  Glavni cilj projekta Circular4.0 je okrepiti procese digitalizacije MSP za pospešitev inovacijskih procesov ter prehoda na krožno gospodarstvo v alpskem prostoru.

V okviru projekta Circular4.0 so bile vzpostavljene tri transnacionalne delovne skupine, sestavljene iz projektnih partnerjev in strokovnjakov ter opazovalcev za krožno gospodarstvo, digitalizacijo in inovacije za MSP. Delovne skupine se osredotočajo na razvoj različnih poslovnih modelov na različnih stopnjah poslovnega procesa: krožno oblikovanje, optimalna uporaba in poslovni modeli za povrnitev vrednosti. Vsaka od treh delovnih skupin vas vabi, da se ji pridružite na virtualnem študijskem obisku, kjer bodo predstavljene dobre prakse krožnega gospodarstva v alpskem prostoru, z namenom izmenjave znanja in izkušenj s teh treh "modelov" krožnega gospodarstva.

Prvi študijski obisk bo v četrtek 18.2.2021 od 9.00 do 12.00 in je namenjen predstavitvi dobrih praks s področja modela povrnitve vrednosti. Več o dogodku in prijava je na voljo na povezavi TUKAJ.

Drugi študijski obisk bo v sreda 24.2.2021 od 14.30 do 17.30 in je namenjen predstavitvi dobrih praks na področju modela optimalne uporabe. Več o dogodku in prijava je na voljo na povezavi TUKAJ.

Tretji študijski obisk bo v četrtek 25.2.2021 od 9.00 do 12.00 in je namenjen predstavitvi dobrih praks s področja modela krožnega oblikovanja. Več o dogodku in prijava je na voljo na povezavi TUKAJ.

Število mest je omejeno, zato prosimo za čim prejšnje prijave.

Vljudno vabljeni!

Za več informacij je na voljo sodelavka Majda Potokar, e-mail: majda.potokar@tp-lj.si

Projekt Circular4.0 je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v okviru programa Interreg Območje Alp.

 


Nazaj