Vabljeni na sproščen mreženjski dogodek: Zaljubimo se v znanost!

Vabljeni na sproščen mreženjski dogodek: Zaljubimo se v znanost!

Datum dogodka: 10. 06. 2021 ob 14:00

Študentje zaključnih letnikov naravoslovnih in tehniških fakultet in mladi doktorji znanosti, predstavite se vrhunskim (bio)tehnološkim podjetjem. 

Vodilna slovenska podjetja Novartis, Acies Bio, Geneplanet, Roche, Lenis farmacevtika, Sensum, Cosylab, SRC Infonet in Better, ki razvijajo rešitve na področju digitalnega zdravja in biotehnologije vam bodo na voljo, da jim pokažete vaše dosežke in spodbudite skupno sodelovanje. 

Vabljeni: (bio)kemiki, farmacevti, biotehnologi, (bio)informatiki (tudi družboslovni!), matematiki, fiziki,  elektrotehniki, inženirji strojništva, podatkovni znanstveniki ipd.  

Dogodek bo potekal v četrtek, 10. junija 2021, s pričetkom ob 14. uri. Družili se bomo ob dobri hrani in pijači, na zelenici pred Tehnološkim parkom Ljubljana. 

Častni pokrovitelj dogodka je rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič. 

Program 

14:00 – registracija udeležencev 

14:15 – pozdravni nagovor in okrogla miza: Ženske v znanosti, podjetništvu in poganjanju digitalizacije

15:00 – začetek prvega kroga pogovorov 

17:00 – zaključek

Prijave zbiramo do 7. 6. 2021 preko spletnega obrazca. Predhodna prijava na dogodek je obvezna. Udeležence bomo izbirali in povezovali na podlagi njihovega kratkega motivacijskega pisma (do 500 znakov) in življenjepisa.

*** Pridružujemo si pravico do spremembe pri omejitvi sodelujočih v skladu z aktualnimi ukrepi za preprečevanje okužbe z virusom.

ACSELL - Medregijski projekt sodelovanja za izboljšanje politik konkurenčnosti MSP

ACSELL projekt je financiran v okviru programa Interreg Europe in vključuje deset regij EU z namenom izboljšanja inovativnosti in razvojne politike za odprte inovacijske ekosisteme, za osveščanje nosilcev političnih odločitev in malih in srednjih podjetij glede pristopa Living Lab ter za krepitev inovacijskih


Nazaj