Tehnološki Dedek Mraz z Nikom Škrlecom!

Tehnološki Dedek Mraz z Nikom Škrlecom!

Datum dogodka: 12. 12. 2022 ob 18:00

Kot ambasadorji navduševanja otrok nad tehnologijami, tudi letos za naše najmlajše pripravljamo prav poseben obisk dobrega moža v obliki zabavne, poučne in tehnološko obarvane spletne pustolovščine.

*Zaradi poškodbe Nika Škrleca, ki je bil prvotno napovedan, bo spletno predstavo izvedel priljubljeni pisatelj in komik Boštjan Gorenc - Pižama. 

Skupaj z otroki bodo spoznavali tehnologije, reševali tehnološke izzive, se zabavali, pisali pravljico in pričakali Dedka Mraza. Mogoče jih med prestavo za kratek čas preseneti celo Nik. Zabave, smeha in izobraževanja ne bo manjkalo,  dobri mož pa bo s tehnološko čarovnijo otrokom poslal tudi darila, ki jih starši predhodno kupite. 

Podarite svojim najmlajšim letos drugačno izkušnjo z Dedkom Mrazom, ki se je bodo z veseljem spominjali.

KDAJ: 12. decembra ob 18.00 na spletni platformi ZOOM! (povezavo prejmete nekaj dni pred predstavo)

PRIJAVA: Prispevek za virtualno produkcijo in organizacijo znaša 7 EUR + DDV na otroka. Prijave zbiramo do petka, 9. decembra 2022.

Trajanje predstave: cca. 35min

Starostno priporočilo: 4-12 let

V kolikor potrebujete namig za domiselno in izobraževalno darilo za vaše male nadobudneže, priporočamo zabavne poizkuse za otroke Innobox, podjetja iz naše skupnosti, ki ste jih imeli priložnost spoznati v oddaji Štartaj Slovenija, bili pa so tudi razglašeni za slovenski startup leta 2022. Koda za 10% popust: INNO-TPLJ10

Prijave za fizične osebe TUKAJ

Prijave za podjetja TUKAJ

Za morebitna vprašanja pišite na julija.predan@tp-lj.si

 

 


Nazaj