Srečanje ScaleUPgrade: »Team of Teams« metoda z zlato gazelo EKWB

Srečanje ScaleUPgrade: »Team of Teams« metoda z zlato gazelo EKWB

Datum dogodka: 25. 11. 2021 ob 08:30

Kako letošnja zlata gazela, podjetje EKWB, gradi in vodi svoje ekipe skozi metodologijo Team of Teams? To boste izvedeli na srečanju z direktorjem in poslovnim vodjo Matjažem Krčem. V drugem delu dogodka bomo v skupinah z udeleženci iz mednarodnih podjetij še neposredno izmenjali dobre prakse in lekcije iz tega področja. 

Visokotehnološko podjetje EKWB je letošnja zlata gazela. Več kot deset let je podjetje številka ena na svetu pri  razvoju in proizvodnji izdelkov za vodno hlajenje visoko zmogljivih računalnikov. Svoje produkte prodajajo po celem svetu, predvsem pa na najrazvitejših trgih kot so ZDA, Zahodna Evropa, Japonska, Izrael. Ekipa podjetja šteje že več kot 200 zaposlenih in pohvalijo se lahko, da dodana vrednost na zaposlenega znaša preko 80.000€.

Program srečanja

Četrtek, 25. 11. 2021 od 8:30 do 10:30 ure, preko Zooma

  • Pogovor z EKWB o Team of Teams metodi
  • Delitev v manjše skupine (več rotacij) in neposredna izmenjava izkušenj ter mreženje znotraj skupin

Prijava

Dogodek je namenjen le vodjem scaleup podjetij, z vsaj 10-imi zaposlenimi, 300k letnih prihodkov in mednarodno prisotnostjo.

Oddajte prijavo!

Dan pred dogodkom vam bomo posredovali Zoom povezavo do srečanja.

Preberite tudi zanimiv članek o EKWB: Brez taužent-kunstlerjev ali Nebesa za inženirje izpod peresa TP LJ, direktorja dr. Jerneja Pinterja.

Kontakt

Sandra Piškur, sandra.piskur@tp-lj.si

--------------

Progam sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju od 2014 do 2020.


Nazaj