Prihodnost zdravja: Slovenska virtualna gospodarska delegacija v Švici

Prihodnost zdravja: Slovenska virtualna gospodarska delegacija v Švici

Datum dogodka: 03. 11. 2021 ob 10:00

Prijava na dogodek

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Bernu in Stalno predstavništvo Republike Slovenije pri Uradu ZN in drugih mednarodnih organizacijah v Ženevi vas v sodelovanju z največjo slovensko skupnostjo za inovacije v zdravstvu HealthDay.si, Slovenskim inovacijskim stičiščem SIS EGIZ ter SRIP Zdravje – medicina vabi k sodelovanju v slovenski virtualni gospodarski delegaciji s področja prihodnosti zdravja, e-zdravja in medtech-a, ki bo Švico obiskala v sredo, 3. novembra 2021 med 10. in 18. uro.

Bern, Ženeva (virtualno)

Virtualni program bo zajemal predstavitev in delavnico o vstopanju na švicarski trg, poslovanju na švicarskem trgu ter relevantnih zakonodajnih okvirih s posebnim poudarkom na področju tehnoloških podjetij s področja zdravja. Spoznali bomo najboljše poslovne prakse na slovenskem in švicarskem trgu ter tkali nove stike in poznanstva na tem naprednem trgu.

V sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino s sedežem v Ženevi bodo udeležena podjetja spoznavala pomen vrednotenja intelektualne lastnine in pomembne podrobnosti, ki jih morajo upoštevati tehnološka podjetja, v sodelovanju z Mednarodno zvezo za telekomunikacije pa bodo mlada zagonska podjetja svoje rešitve predstavila panelu strokovnjakov (pitching) s področja prihodnosti zdravja in tehnologij.

Program bo zaokrožala tudi javna panelna razprava o priložnostih, ki jih predstavlja umetna inteligenca na področju javnega zdravja in medicine.

Celoten program dogodka si oglejte TUKAJ.

Dogodek bo v celoti potekal v angleškem jeziku.

Prijave zbiramo do 27. oktobra 2021 na povezavi.
Dodatne informacije: monika.klemencic@sis-egiz.eu ali urska.rauter@tp-lj.si.


Nazaj