Pravljična tehnološka pustolovščina in pogovor z Dedkom Mrazom - ONLINE

Pravljična tehnološka pustolovščina in pogovor z Dedkom Mrazom - ONLINE

Datum dogodka: 22. 12. 2021 ob 17:00

Spoznavanje tehnologij in navduševanje najmlajših nad njimi je naše poslanstvo, zato bomo tudi dobrega moža uporabili, da jim približa novosti in spremembe kot nekaj vsakdanjega, saj jih moramo pripraviti na tehnološke spremembe v svetu.

Rezervirajte si čas v sredo, 22. decembra 2020, ob 17. uri, ko se bomo prek Zooma z našimi najmlajšimi podali na čisto posebno avanturo.

Dedek Mraz nas tudi letos ne bo pustil na cedilu in obljublja nam odbite tehnološke peripetije, druženje z njim in pazite – pridnim otrokom bo prinesel tudi darila. Pravi, da je v tem letu vzpostavil super moderno računalniško vodeno darilnico in poskrbel bo, da bo darilo prišlo zares v vsak dom. Pri dostavi mu bo pomagala humanoidna robotka Eva s svojimi super visoko tehnološkimi sposobnostmi. Ves december bo Eva sprejemala otroška pisma, jih skenirala in poslala v 3D tiskalnik, potem v avtomatsko zavijalnico, nato pa še v čudežno vrečo. In kako se bodo darila znašla pri vas?

Pridružite se nam na virtualnem dogodku v sredo, 22. decembra ob 17. uri!

Prijava

Prispevek za virtualno produkcijo in organizacijo znaša 10 EUR + DDV na otroka. Prijave so odprte do ponedeljka, 20. decembra 2021 TUKAJ.

Datum, ura in lokacija 

Prek Zooma se bomo podali na pravo tehnološko avanturo v sredo, 22. decembra ob 17:00

Za dodatne informacije pišite na mateja.princic@tp-lj.si

Video

Poglejte si, kako je lansko leto dedek Mraz zabaval otroke


Nazaj