Pot vključitve inovacije v zdravstveni sistem

Pot vključitve inovacije v zdravstveni sistem

Datum dogodka: 09. 05. 2019 ob 09:00

Druga delavnica v sklopu programa DIH.HealthDay.si bo predstavila enega od končnih korakov na poti do vključitve inovacije v zdravstveni sistem. Za prijavo mora inovator dokazati medicinsko prednost, stroškovno upravičenost in varnost inovacije. 

Prijava na tokratno delavnico je nekakšna krona celotnega postopka in vemo, da lahko dobra ocena Zdravstvenega sveta Ministrstva za zdravje inovatorjem odpre marsikatera vrata.

Tokratno delavnico bo vodila Dr. Bojana Žvan, ki je na konferenci HealthDay.si 2016 predstavila digitalno rešitev TeleKap. Gre namreč za prvo digitalno rešitev, ki jo je Zdravstveni svet Ministrstva za zdravje potrdil kot primerno za uvrstitev med storitve obveznega zdravstvenega zavarovanja. Dr. Žvanova je tako pionirka na področju digitalnih zdravstvenih rešitev, zato je njena izkušnja neprecenljiva.

O predavateljici

Prim. prof. dr. Bojana Žvan, višja svetnica, nevrologinja, soustvarjalka žilne nevrologije na Slovenskem, je od 2007 do 2015 vodila Klinični oddelek za vaskularno nevrologijo na Nevrološki kliniki UKC.       

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena inovatorjem.

Datum, ura in lokacija

Datum: 9. 5. 2019
Ura: 9:00 - 11:00
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Predavanje je BREZPLAČNO, prijava pa zaradi omejenega števila mest OBVEZNA. Za dodatne informacije o udeležbi, možnosti za partnerstvo ali sodelovanje, pišite na mojca.cvirn@tp-lj.si


Nazaj