Odklenite inovacijske in tržne potenciale vašega podjetja

Odklenite inovacijske in tržne potenciale vašega podjetja

Datum dogodka: 02. 12. 2021 ob 13:00

V hitro spreminjajočem se poslovnem svetu se mora podjetje hitro odzvati. Inovacije, trženje in prodaja so pri tem ključne. Poslovni modeli ter razumevanje trga, ki je veljalo še včeraj, se predvsem zaradi Covid situacije hitro spreminja.

Izkustvena in interaktivna delavnica s predstavitvijo jedrnih kompetenc podjetja, tržnih strategij ter inovacijskih trendov, vas bo usmerila v razmišljanja za nadgradnjo vašega tržno prodajnega pristopa. Dobili boste orodja in znanje za oblikovanje tržno prodajnega delovanja na trgu ter oblikovanje usmerjene in učinkovite tržno prodajne strategije.

Spoznali boste, zakaj je pomembna stabilnost vašega tržnega jedra in kako jo nadgraditi v agilen in dinamičen poslovni model ter na ta način optimalno izkoristili priložnosti, ki se odpirajo, tudi ob uporabi odprtih podatkov.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem podjetjem, ki želijo skozi inovativni pristop odkleniti svoje prave tržne in marketinške potenciale ter postaviti tudi konkretne in jasne korake za dosego ciljev.

Delavnica bo interaktivna, podjetja bodo s strokovnjaki iz zgoraj omenjenih področij razvijala strategije na lastnih primerih.

Agenda:

12:30 - 13:00  Prihod in registracija udeležencev

13:00 - 13:20  Priložnosti za podjetja na področju uporabe odprtih podatkov

13:20 - 14:00  Kako identificirati in izkoristiti jedrno kompetenco zaposlenih in podjetj?

14:00 - 15:00  Strateška orodja – poslovni modeli ter matrike za spremljanje tržnosti

15:00 - 16:30  Inoviranje tržnih priložnost

16:30 - 17:00  Primeri tržnih prvakov v praksi in inovacijski trendi napodročju uporabe odprtih podatkov in DEAS pilotne aktivnosti

Pridružite se delavnici in prepoznajte ter odklenite vaše prave tržne možnosti in inovativni potencial!

Lokacija: 

XR lab - Tehnološki park Ljubljana – Stavba C, 3. nadstropje

Delavnica je za vse udeležence brezplačna. Število udeležencev je omejeno na 16. Prijave preko prijavnega obrazca sprejemamo do ponedeljka, 30. 11. 2021 do 18. ure.  

*** V primeru, da zaradi Covid ukrepov delavnice ne bo mogoče izpeljati v živo, bo izvedena ONLINE.

Organizator delavnice je Tehnološki park Ljubljana.


Nazaj