Next Round Demo Day

Next Round Demo Day

Datum dogodka: 10. 09. 2020 ob 16:00

Startupi in investitorji pripravite se, 20. in 21. oktobra bo na investicijski konferenci Next Round na voljo okoli eno milijardo potencialnih investicijskih sredstev. Zbrala se bodo najboljša startup podjetja iz Slovenije, srednje in vzhodne Evrope.

Prvi dan konference je namenjen predstavitvi podjetnikom, voditeljem EU, nacionalnim odločevalcem, ter strokovnjakom idejo kako lahko startupi hitreje pripomorejo doseči prehod na digitalno in zeleno gospodarstvo. Pogovorili in izmenjali bomo mnenja kateri trendi bodo krojili naložbene odločitve in kakšne bodo smernice. 

Drugi dan bo popolnoma namenjen ena na ena srečanjem med investitorji in startupi. Več kot 540 rezerviranih mest bo na voljo, pri čemer bomo med seboj povezali startupe in investitorje v kategorijah semenskega kapitala,  poslovnih angelov in scaleup podjetij.

Podrobnejši program je na voljo na spletni strani.

Prijave so že odprte in sicer v treh kategorijah:

  1. startup (ekipe, ki trenutno zbirate kapital)
  2. investor 
  3. leader (general admission)

Med prijavljenimi startupi bomo izbrali nekaj ekip in jim pomagali s pripravo predstavitve, ter omogočili, da svoj pitch stestirajo v živo pred investitorji in to že 10. septembra na demo dnevu.

Pripravite se v naprej za srečanje z vlagatelji, saj se bodo na organizirane sestanke prebili le najboljši in najzanimivejši startupi.

Za vsa vprašanja in informacije smo na voljo preko maila guests@nextround.eu.


Nazaj