NANO priložnosti za podjetja

NANO priložnosti za podjetja

Datum dogodka: 06. 07. 2020 ob 14:00

Gospodarstvo in podjetništvo sta konstantno izpostavljena konkurenčnim izzivom in sodelovanje z raziskovalnimi laboratoriji lahko prinese kvaliteten preskok in dodano vrednost pri izboljšanju in nadgradnji proizvodov. Pridružite se nam na predstavitvi raziskovalnih laboratorijev, združenih v mreži NANO-REGION, in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem v obliki mehanizma »Proof–of-Concept«.

Predstavljeni bodo primeri in načini sodelovanja med laboratoriji in podjetji ter možnosti, ki jih nudi projekt NANO-REGION. Dobimo se v ponedeljek, 6. julija 2020 ob 14. uri na spletnem seminarju!

Program:

14:00-14:20       Predstavitev mreže laboratorijev in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem (Proof–of-Concept)

14:20-14:40        Primeri in načini sodelovanja med nanotehnološkimi laboratoriji in podjetji, prof. dr. Egon Pavlica, Univerza v Novi Gorici

14:40-14:55        Q&A o možnostih sodelovanja med podjetji, tehnološkimi parki in raziskovalnimi laboratoriji v okviru projekta NANO-REGION

Webinar je namenjen proizvodnim podjetjem, ki želijo povečati svojo konkurenčnost z uporabo nanotehnologij in preveriti, kako jim pri tem lahko pomaga mreža tehnoloških parkov in nanotehnoloških laboratorijev v regiji.

Po prijavi boste prejeli povezavo do spletne platforme, kjer bo webinar potekal.

 

 

 


Nazaj