Moder start za start-up!

Moder start za start-up!

Datum dogodka: 08. 05. 2019 ob 09:00

Kako uresničiti poslovno idejo? Kako izbirati ekipo, ki mi bo pri tem pomagala? Kako organizirati poslovanje? Kako se pripraviti za hitro rast podjetja? Kako zagotoviti, da se bo moja strast dotaknila tudi drugih?  Odgovore na ta in druga pereča vprašanja dobite na delavnici Moder start za start-up!

Z vami bo Sonja Klopčič, ki je kot mlada inženirka skupaj s še šestimi prijatelji ustanovila podjetje in zdaj dobro ve, koliko problemov bi jim bilo prihranjenih, če bi že takrat poznali osnove organizacije podjetja in zakonitosti vodenja. Zato vam bo z velikim veseljem predala potrebno znanje in tudi izkušnje, ki jih je nabirala v začetni fazi razvoja podjetja, ko sestavljaš ekipo in postavljaš organizacijo podjetja. 

O predavateljici

Sonja Klopčič je univerzitetna dipIomirana inženirka elektrotehnike ter magistrica poslovodenja in organizacije. Je pionirka podjetništva in Zlata članica Združenja Manager, inovatorka, mentorica in coach managerjem, predvsem pa srčna razvijalka sodobnega voditeljstva v naprednih organizacijah.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena start-upom.

Datum, ura in lokacija

Datum: 8. 5. 2019
Ura: 9:00 - 12:30
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Predavanje je BREZPLAČNO, prijava pa aradi omejenega števila mest OBVEZNA.


Nazaj