Meetup zajtrk XR skupnosti: predstavitev medijem

Meetup zajtrk XR skupnosti: predstavitev medijem

Datum dogodka: 03. 04. 2024 ob 09:30

V želji, da bi predstavnikom medijske sfere podrobneje predstavili potencial in priložnosti, ki jih ponujajo tehnologije virtualne resničnosti ter njihov vpliv na razvoj in izboljšanje različnih poslovnih segmentov, vas z veseljem vabimo na tehnološki medijski zajtrk. 

Dogodek bo potekal 3. aprila ob 9.30 uri v prostorih XR LABA v Tehnološkem parku Ljubljana (stavba C, 3. nadstropje).

V okviru srečanja bomo razkrili širok spekter projektov, ki izkoriščajo inovativne tehnologije za ustvarjanje novih rešitev in odpiranje priložnosti na trgu. Posebno pozornost bomo namenili predstavitvi uspešnih podjetij, ki s pomočjo tehnologij virtualne resničnosti krojijo nove trende in odpirajo vrata neizkoriščenim področjem poslovanja. Prav tako boste imeli priložnost iz prve roke izkusiti delovanje očal Apple Vision Pro in Quest 3 ter ostalo visokotehnološko opremo, kar vam bo omogočilo boljše razumevanje potenciala, ki ga te tehnologije prinašajo.

Prestavili bomo novo študijsko smer Vzporedna resničnost na Fakulteti za aplikativne vede – VIST, ki je bo vpeljana v novem študijskem letu z namenom, da bi lahko zadostili naraščajočim potrebam po visoko usposobljenih kadrih, ki bodo lahko sledili izjemno hitremu razvoju virtualnih svetov v povezavi z umetno inteligenco.

Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj raziskujemo, kako lahko tehnologije virtualne resničnosti obogatijo in preoblikujejo sodobno poslovno okolje.

Udeležbo prosim potrdite Elvisi Basailović, elvisa.basailovic@tp-lj.si, 041 850 115


Nazaj