MeetUp: ScaleUPgrade R&D

MeetUp: ScaleUPgrade R&D

Datum dogodka: 26. 11. 2020 ob 09:00

Prijava na dogodek

Vabljeni na prvi Meetup vodij razvoja, direktorjev in vodilnih inženirjev mednarodnih tehnoloških scale-up podjetij, kjer bomo govorili o dobrih praksah in izzivih pri organizaciji R&D ter o sodelovanju z raziskovalnimi ustanovami (fakultetami, inštituti, posameznimi profesorji), preko katerih privabimo vrhunske talente in ustvarimo tehnološke preboje.

ScaleUPgrade program je namenjen scale-up podjetjem, ki ste dokazano uspešna, mednarodno konkurenčna in prodorna, hitro zaposlujete in razvijate nove kompetence, ter ustvarjate nove tehnologije in produkte. Bistvo scale-up skupnosti in programov, ki jih razvijamo za vas, je povezovanje in medsebojna pomoč podobnih podjetij, s katerimi lahko debatirate o podobnih izzivih ter si pomagate najti pravo pot do rešitve.

Program

  • Uvodni pozdrav in predstavitev SPS mehanizma so-investiranja (3 min)
  • Kratka okrogla miza z gosti:
    o Blaž Šmid, CTO, podjetje RLS (Rotary and linear motion sensors)
    o Mariano Cecowski, Lead inženir, podjetje Cosylab (Control systems for particle accelerators & medical proton therapies)
    o Jure Zdovc, CTO, podjetje Chipolo (A chip for tracing your wallet, keys & other belongings)
  • Peer2peer izmenjava izkušenj in izzivov
  • Povezovanje med CTOji in profesorji in raziskovalci

Komu je dogodek namenjen?

CTOjem, CEOtom, vodilnim inženirjem, »hands-on« profesorjem in raziskovalcem.

Datum, ura in lokacija

Četrtek, 26. 11. 2020, od 9:00 – 11:00

Lokacija: ZOOM (povezavo dobite po oddani prijavi)

 * Število mest je zaradi ohranjanja kakovosti dogodka in aktivnega mreženja omejeno. Organizatorji si pridržujemo pravico zagotoviti udeležbo le podjetjem, ki dosegajo kriterije za scale-upe.

* Save the date: 19.1.2021 - Letna ScaleUPgrade konferenca, na kateri bodo poleg izmenjave izzivov, rešitev in dobrih praks vodij posameznih področij, sodelovali tudi mednarodno uveljavljeni posamezniki, ki vodijo tehnološko prebojna podjetja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Projekt sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 


Nazaj