Kreativne delavnice za uporabo umetne inteligence

Kreativne delavnice za uporabo umetne inteligence

Datum dogodka: 02. 03. 2023 ob 13:00

Želite uporabljati umetno inteligenco (Artificial Inteligence - AI), pa ne veste, kako se tega lotiti? V prihodnosti bo uporaba naprednih tehnologij neizogibna, zato smo zasnovali program Odklenite potenciale umetne inteligence. Gre za skupek intenzivnih delavnic, ki bodo zaposlenim pomagale izkoristiti potencial umetne inteligence za izboljšanje produktivnosti, večjo učinkovitost, digitalno pismenost in posledično konkurenčno prednost.

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene popolnim začetnikom, edini pogoj za sodelovanje je lastni računalnik z internetnim brskalnikom. Dobrodošli tudi tisti, ki bi radi nadgradili najosnovnejše znanje z AI orodji, kot so ChatGPT, DALL·E 2 in Midjourney. 

Na delavnicah bomo odkrivali kako AI uporabiti za vaše potrebe, naprimer: ustvarjanje besedil, člankov, pisanje EU projektov in ustvarjanje različnih grafičnih vsebin.

PRIJAVI SE IN SPOZNAJ AI

Cilj in vsebina delavnic

Cilj delavnice je, da udeleženci naredijo svoje izdelke, (nad)gradijo znanje in dobijo tako nasvete oz. trike kot tudi praktične izkušnje za optimalno uporabo vodilnih AI orodij.

V prvem sklopu delavnic bomo raziskali možnosti ustvarjanja grafičnih vsebin, slik oz. AI umetnosti s pomočjo orodij Midjourney, DALL·E 2 in Stable Diffusion. Poudarek bo na orodju Midjourney.

V drugem sklopu delavnic bomo raziskali možnosti ustvarjanja besedil, uporabili bom ChatGPT in GPT-3. (V primeru prevelike zasedenosti orodja ChatGPT bomo uporabljali zgolj GPT-3.)

Potek delavnic

Delavnice se bodo izvajale v sklopih. Vsak sklop bo obsegal dve delavnici po dve uri (60min). V prvi bomo osvojili osnove, v drugi pa poglobili znanje. Udeleženci se bodo tekom programa imeli priložnost učiti od vodilnih strokovnjakov in praktikov iz področja uporabe umetne inteligence in kreativnih industrij, kot tudi preučiti primere iz prakse in raziskati, kako jim lahko orodja olajšajo delo.

Pogram delavnic

SKLOP: Ustvarjanje besedil z AI

  • 02. 03. 2023   ->   13:00 - 15:00  (spoznavanje osnov)
  • 16. 03. 2023    ->  13:00 - 15:00  (poglabljanje znanja)

SKLOP: Slikovne in grafične vsebine z AI 

  • April 2023, datum objavimo kmalu (spoznavanje osnov)
  • April 2023, datum objavimo kmalu (poglabljanje znanja)

Cena na sklop je 140,00 EUR + ddv.
Delavnice se izvajajo v prostorih Tehnološkega parka Ljubljana.

*Možna je izbira tudi samo enega sklopa

Pridružite se nam na razburljivem potovanju ustvarjanja, mreženja in odkrivanja, kako sprostiti potencial umetne inteligence. Veselimo se srečanja z vami!

 PRIJAVI SE IN SPOZNAJ AI

 


Nazaj