Konferenca: Trajnostno financiranje in krožni poslovni modeli za novo rast

Konferenca: Trajnostno financiranje in krožni poslovni modeli za novo rast

Datum dogodka: 06. 10. 2020 ob 09:00

Seminar je prestavljen, izveden bo preko MS Teams, nov termin bo objavljen v kratkem.

Finančni sektor in razvojne banke pridobivajo vedno večjo vlogo pri spodbujanju krožnih poslovnih modelov, s katerimi lahko družbeno odgovorna podjetja doprinesejo k trajnostni preobrazbi gospodarstva. Če želite zvedeti, kako lahko banke prepoznajo vzdržnost krožnega poslovnega koncepta ter kateri so ključni elementi evropskega zelenega prehoda v krožno gospodarstvo (KG) kot tudi celovitega strateškega projekta razogličenja Slovenije preko prehoda v KG vljudno vabimo podjetja, še posebej pa mala in srednje velika podjetja (MSP), da se udeležijo konference Trajnostno financiranje in krožni poslovni modeli za novo rast.

Konferenca bo potekala v torek 6.10.2020 od 9.00 do 16.00 v Hotelu Slon v Ljubljani.

Konferenca je namenjena bančnikom in vlagateljem, kot tudi vsem podjetjem in še posebej MSP, ki se zavedajo pomembnosti zagotavljanja sredstev za preobrazbo gospodarstva kot načina za prehod v ekonomsko, socialno in okoljsko vzdržnost današnjega sveta. V okviru konference bo predstavljena uporaba modelov za vrednotenje krožne naravnanosti podjetij, kot tudi dobre prakse izvedbe trajnostnega modela poslovanja v podjetjih, kot sta Plastika Skaza in Aquafil. Predstavljen bo tudi transnacionalni projekt Circular4.0, ki spodbuja preobrazbo krožnih poslovnih modelov MSP v alpskem prostoru s pomočjo digitalizacije.

Dogodek organizira Združenje Bank Slovenije v sodelovanju z Giacomelli media. Program konference ter informacije o prijavi so na voljo v priloženem vabilu.

Tehnološki park Ljubljana je vodilni partner projekta Circular 4.0 in spremljamo novosti s področja. Preberite si aktualne novice.

Projekt Circular4.0 sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) preko programa Interreg Območje Alp.


Nazaj