Konferenca Meet in Italy for Life Sciences 2019

Konferenca Meet in Italy for Life Sciences 2019

Datum dogodka: 16. 10. 2019 ob 09:00 - 18. 10. 2019 ob 13:30

Gre za odlično priložnost za pridobivanje novih stikov, znanja in izkušenj. Cilj dogodka je med seboj povezati mednarodno znanstveno, podjetniško in investitorsko sfero z namenom vpeljave inovativnih rešitev iz področja ved o življenju na svetovne trge. Poleg predavanj in delavnic z znanstveno ter podjetniško tematiko, bo v okviru konference izveden tudi posredniški dogodek (»Brokerage event«) in Bootcamp za start-upe.

»Brokerage event« predstavlja edinstveno priložnost za podjetja, start-upe, investitorje in raziskovalce, da vzpostavijo nove stike, sodelovanja in partnerstva prek sestankov 1:1. Prijava in več informacij je na voljo tukaj. Po registraciji, ki se zaključi 7. oktobra, lahko izbirate, s katerim deležnikom bi se radi srečali.

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebno pa se je registrirati TUKAJ. Podjetja naj bodo aktivna na področju biotehnologije, zdravstva, farmacije ali molekularne biologije, fokusirana na razvoj inovativnih rešitev za trg in z željo po sklepanju novih partnerstev. Tehnološki park Ljubljana bo poskrbel za organizacijo prevoza. Za več informacij se obrnite na Boštjana Čibeja (bostjan.cibej@tp-lj.si).

Dogodek so-financira projekt TRAIN Interreg Italija-Slovenija.


Nazaj