Kinnernet Ljubljana 2023

Kinnernet Ljubljana 2023

Datum dogodka: 08. 06. 2023 ob 17:00 - 10. 06. 2023 ob 22:00

Kinnernet je srečanje vodilnih v tehnologiji, znanosti, umetnosti in podjetništvu. Talenti z vseh koncev sveta bodo tri dni delili izkušnje, razvijali in razpravljali o novih idejah in inovacijah v sproščenih pogovorih, posebnih srečanjih in delavnicah ter različnih dejavnostih v okolici Ljubljane, ene najbolj zelenih, najvarnejših in nagrajenih evropskih najboljših destinacij 2022.

V imenu Yossija Vardija, vas Jernej Pintar, direktor TP LJ, Žiga Vavpotič, Dijana Galijaševič in Nina Pejič vabijo k udeležbi na Kinnernet Ljubljana 2023. Gre za ekskluzivni dogodek, ki je znan samo kot »hard- core” nekonferenca in bo potekala v Ljubljani v Sloveniji od 8. do 11. junija 2023.

OZADJE 

Prvi Kinnernetov dogodek je potekal spomladi 2003, organiziral pa ga je Yossi Vardi, ustanovni investitor ICQ in eden od očetov izraelskega inovacijskega ekosistema. Yossi Vardi je predsednik številnih dogodkov in (ne)konferenc po svetu, tudi DLD. Navdihuje ga lepota mesta Ljubljane, Slovenije in njenih ljudi.

NAŠA MISIJA

  • POVEZATI 120 navdihujočih ljudi z vsega sveta.
  • NAVDIHNITI nove ideje, novo razmišljanje in globoko izmenjavo.
  • PODPIRATI rast inovativnega ekosistema v regiji.

60 izbranih Slovencev in 60 izbranih globalnih vplivnežev … čim bolj interaktivna in povezana mešanica ljudi.

FORMAT

Kinnernet prepleta poglobljene pogovore, debate, delavnice, pa tudi ustvarjalne in umetniške trenutke.

Kinnernet je poseben, saj nima posebne teme ali teme kot običajna konferenca. Namesto tega si prizadeva ustvariti edinstveno človeško izkušnjo, ki spodbuja zaupanje, sodelovanje, mreženje in ustvarjanje vsebine na spontan način.

Ne bo tradicionalnih osrednjih govorov ali uradnih predstavitev. Vse, kar zahtevamo, je, da so vsi udeleženci pripravljeni deliti – naj gre za vpoglede, napovedi ali zabavo. To je demokratično. Teme razprav segajo od umetne inteligence, okolja, družbe, hrane, zdravja, vesolja, ekonomije, človeštva, zgodovine, medijev, mobilnosti, oblikovanja, beguncev, pametnega mesta, milenijcev, umetnosti in glasbe ter mnogih drugih.

MASTER BOARD

Kinnernet se začne kot "tabula rasa" s prazno glavno tablo, ki jo udeleženci napolnijo z idejami ali temami za razpravo.

Glavna tabla opisuje ključne trenutke – seje, dejavnosti in izkušnje – vsakega dne. Služi kot program Kinnerneta. Udeleženci so pravi protagonisti dogodka in razpravljajo o temah, ki jih sami predlagajo.

GADGETHON

Predstavitev najzanimivejših naprav, izumov in inovacij, ki jih udeleženci prinesejo s seboj – ker jih uporabljajo vsakodnevno, ker so jih razvili sami ali pa zato, ker so jim preprosto zanimive.

Vsakdo je spodbujen, da stopi na oder in pokaže svoj najljubši pripomoček. Lahko je izdelan sam ali kupljen: kateri koli poseben geekovski predmet, tehnična zanimivost, digitalni ali analogni, nov ali star!

IGNITE TALKS

Ignite talk ponuja izhod za skupno rabo vaše nore/smešne/lepe ali kako drugače posebne ideje/projekta s 15 ppt diapozitivi, ki se samodejno vrtijo vsakih 15 sekund.

COOKING MADNESS

V skladu z gurmansko Ljubljano, začinjeno z dobrim humorjem in osupljivo lokacijo nad Ljubljano; nekaj posebnega za ljubitelje hrane! Povežite se in postanite protagonisti kuharske norosti, v kateri udeleženci-kuharji pripravijo večerjo za vse Kinnerneter-je.

Prinesite hrano, ki predstavlja vašo državo, ali pripravite hrano, ki jo preprosto obožujete – kot obrok za vsakogar.

UDELEŽBA

Vabimo 120 nadarjenih ljudi, vabilo je osebno in neprenosljivo. Kotizacija za organizacijo, pogostitev in tridnevno druženje stane 305 € (z DDV).

Za lažjo predstavo, kako Kinnernet poteka, si lahko ogledaš nekaj tujih izvedb, recimo v Franciji http://www.kinnernet-europe.com/   ali Dubaju https://www.kinnernet.ae/

SE NAM ŽELIŠ PRIDRUŽITI?

Prijavite se tukaj: https://forms.gle/qYyrfsZE4zSKhPUEA

Za dodatna vprašanja se obrnite na kinnernet@tp-lj.si. Z veseljem vam bomo še naprej pomagali.


Nazaj