Kako zdržati in zmagovati? Future 4.0 meetup

Kako zdržati in zmagovati? Future 4.0 meetup

Datum dogodka: 24. 09. 2019 ob 15:00

Tako v športu, kot tudi v svetu podjetništva vlada zakon močnejšega. Zmaguje tisti, ki je pripravljen stopiti iz cone udobja in konstantno premagovati samega sebe. Ampak kako?

Če kdo, potem je pravi naslov za to vprašanje ženska čiste mentalne moči. Ženska, ki je z zlomljenimi rebri osvojila bron na Olimpijskih igrah leta 2010. Prav imate. V goste smo povabili Petro Majdič, slovensko najboljšo smučarsko tekačico in podjetnico, ki bo z nami delila svoje znanje in izkušnje kako trenirati svoj um in postati zmagovalec. Petra pravi, da ti življenje naloži le toliko bolečine, kot jo lahko preneseš. Vse je v tem, da ne odnehaš, da poskušaš. Je mogoče, le boriti se je treba.

Človek, ki je v ključnih trenutkih skrbel za Petrino vrhunsko psihično pripravljenost, je znan slovenski športni psiholog Matej Tušak, ki v zadnjem času svoje znanje iz sveta vrhunskega športa uspešno prenaša tudi med manegerje in podjetnike. Kateri pa so psihološki dejavniki uspeha? Skupaj se bomo sprehodili skozi zgodbe uspeha predvsem slovenskih, pa tudi nekaterih tujih športnikov. Spoznali bomo, katere motivacijske značilnosti in katere osebnostne lastnosti so njih pripeljale do uspeha, na kaj je potrebno biti še posebej pazljiv, če želimo uspešno voditi ljudi ter kako delati z zaposlenimi, da bi bili zadovoljni in motivirani.

V zaključnem delu se bo Matej Golob iz CorpoHub-a z gostoma pogovarjal o vzporednicah, ki jih lahko potegnemo med športom in podjetništvom ter kakšni so prijemi za upravljanje svojega uma, ki je lahko hkrati tvoj največji sovražnik ali najboljši prijatelj.

Program

• Uvodni pozdrav | Ana Anžej, SAŠA inkubator
• Kako zdržati? Psihološki dejavniki uspeha | Matej Tušak, športni psiholog SIRIUS AM | 30 minut
• Kaj je tisto, kar loči zmagovalca od poraženca? | Petra Majdič, najuspešnejša slovenska smučarska tekačica in podjetnica | 30 minut
• Podjetništvo in šport – najzahtevnejši disciplini današnjega časa | Moderiran pogovor z Matejem Tušakom in Petro Majdič bo vodil Matej Golob iz CorpoHub-a. | 30 minut
• Mreženje ob prigrizkih | 60 minut

----

Z meetupi Future 4.0 nadaljujemo poslanstvo konference

Konferenco Future 4.0, posvečeno povezovanju start-upov in korporacij ter izmenjavi dobrih praks na področju inoviranja za industrijo 4.0, je novembra lani prvič organizirala in izvedla ekipa velenjskega SAŠA inkubatorja, podprla pa sta jo industrijska velikana Gorenje in Kolektor ter številni ostali javni ter zasebni partnerji.

Letos bo konferenca na sporedu 20. in 21. novembra 2019, do takrat pa SAŠA inkubator njeno poslanstvo ohranja z organizacijo in izvedbo Future 4.0 meetupov oz. neformalnih druženj skupnosti s področja industrije 4.0, kjer udeleženci spoznavajo dobre prakse in izmenjujejo izkušnje iz različnih področij poslovanja visokotehnoloških podjetij – vodenja, kadrovanja, prodaje ipd.

Operacijo delno financira Evropska unija Iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen start-upom in SMEjem.

Datum, ura in lokacija

Torek, 24. 9. 2019, od 15:00 do 1800

Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park 19.

* Dogodek je brezplačen. Prosimo, da se odjavite in svoje mesto odstopite drugemu udeležencu, če se delavnice ne morete udeležiti. V kolikor se ne boste odjavili dva dni pred pričetkom delavnice, si Tehnološki park Ljubljana d.o.o. pridružuje pravico vam zaračunati administrativne stroške v višini 20 EUR.

 


Nazaj