Kako učinkovito voditi LinkedIn strani?

Kako učinkovito voditi LinkedIn strani?

Datum dogodka: 04. 09. 2019 ob 14:00

Spoznajte LinkedIn kot marketinško in prodajno orodje ter elemente dobrega načrta komunikacije!

LinkedIn seminar je namenjen skrbnikom LinkedIn strani podjetja v marketinških, PR, prodajnih in kadrovskih oddelkih.

V dveh urah bomo spoznali ključne koncepte LinkedIna in "social sellinga", ki je osnova za učinkovito uporabo LinkedIn strani. 

Spoznali bomo osnovne in napredne elemente LinkedIn strani, kategorije dobrih objav ter posamezne dele učinkovite objave na LinkedIn strani. Spoznali bomo še načine, kako graditi mrežo sledilcev, kako vključiti zaposlene v komunikacijo in si ogledali, kaj ponuja statistika LinkedIn strani.

Zaključili bomo s tremi primeri dobre prakse komunikacije.

Predavateljica

Z vami bo Manca Korelc, podjetnica, strokovnjakinja za družbena omrežja in specialistka za LinkedIn. Njeno poslanstvo je naučiti, kako LinkedIn izkoristiti za poslovne priložnosti. V zadnjih letih je izvedla že več kot 145 predavanj in delavnic.

O družbenih medijih predava za Netfork akademijo, Londonsko šolo za PR, Marketing Magazin ter Inštitut in akademijo za multimedije.

Termin in lokacija

04.09.2019; 14:00 - 16:00
Tehnološki park Ljubljana, pritličje stavbe B

* Dogodek je brezplačen. Prosimo, da se odjavite in svoje mesto odstopite drugemu udeležencu, če se delavnice ne morete udeležiti. V kolikor se ne boste odjavili dva dni pred pričetkom delavnice, si Tehnološki park Ljubljana d.o.o. pridružuje pravico vam zaračunati administrativne stroške v višini 20 EUR.


Nazaj