Kako s pravom do hitrejše in boljše rasti podjetja?

Kako s pravom do hitrejše in boljše rasti podjetja?

Datum dogodka: 21. 10. 2019 ob 14:00

Vas zanima, kako vam lahko pravo pomaga do hitrejše in boljše rasti podjetja? Preverite spodnjo delavnico s Tino Osojnik in se prijavite!

Ali ste vedeli, da je vaš brand oz. vaša znamka močna samo toliko, kot jo lahko pravno ubranite in da je del vaše znamke tudi vaš interni pravni sistem, vse pogodbe s partnerji, supply chain management, akti in predvsem vaša pravna kultura?

O tem se bomo pogovarjali na osnovi praktičnih primerov, skozi življenjske situacije, ki se dogajajo in ki močno vplivajo na podjetja.

  • Kaj pomeni slab oz. neobstoječ contract management?
  • Nepravilno razkrivanje internih Informacij, inovacij
  • Kako zelo pomembno je delati na dviganju zavesti in lojalnosti zaposlenih?

Največ škode namreč nastane iz neznanja oz. frustracij, temu pa se lahko izognemo s pravilnim, strateškim in nežnim pristopom. Na ta način podjetje raste hitreje in veliko bolj varno!

Tina Osojnik – Osojnik Legal Boutique

Ustanoviteljica OLB, avtorica “4-step-butterfly” metode za razvoj in komercializacijo inovacij skozi pravo. Inovativnim podjetjem pomaga voditi, poučevati, načrtovati in izvajati zaščito inovacij, idej in znanja, ki vodi v rast podjetja. Za to uporablja pravo. Ker je kreativno, ker je varno in ker transformira.

Komu je delavnica namenjena?

Namenjena je start-upom in SMEjem.

Datum, ura in lokacija

Ponedeljek, 21. oktober2019, od 14:00 do 16:00

Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park 19.

 

OPOZORILO: Če se na delavnico prijavite, ter se je ne udeležite in se pravočasno ne odjavite, se ne boste smeli udeležiti nadaljnjih 5 delavnic/dogodkov, ki jih organizira Tehnološki park Ljubljana d.o.o.


Nazaj