Izobraževanje: Odkrijte nove horizonte v zdravstveni industriji

Izobraževanje: Odkrijte nove horizonte v zdravstveni industriji

Datum dogodka: 27. 03. 2023 ob 12:00

Vključevanje zdravstvene inovacije na tuji trg lahko prinese številne izzive in priložnosti za inovatorje in podjetja v zdravstvenem sektorju. Med izzivi so lahko različne zahteve po regulativi in certifikacijah, različni načini plačevanja in financiranja ter konkurenca na trgu. Na drugi strani pa lahko vključevanje na tuje trge pomeni dostop do novih priložnosti in večjega tržnega potenciala. Za prejemnike P2, SI-SK in SK skupaj z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem (LUI) organiziramo izobraževanje, ki bo direktno naslovilo internacionalizacijo.

Na delavnici bo z nami Peter Bratušek, ki je celotno svojo kariero deloval na področju zdravstva in farmacije, še posebej na področju diagnostike in medicinskih naprav, med drugim pri podjetju Roche in Bayer. Z nami bo delil izkušnje in usmeritve iz področja internacionalizacije in distribucije. Na delavnici boste tako dobili: 

  • vpogled v pridobivanje zdravstveno-relevantnih certifikatov za medicinske pripomočke in
  • spoznali različne programske rešitve, diagnostične naprave in kako upravljati dobaviteljske mreže. 

Med mreženjem se bo dogodku pridružil tudi Tamás Békási, vodja razvojnih programov pri EIT Health - evropska mreža, ki povezuje podjetja, univerze in zdravstvene organizacije s ciljem spodbujanja inovacij v zdravstvenem sektorju in izboljšanja zdravja in dobrega počutja prebivalcev Evrope. Na izobraževanju bo Tamás Békási predstavili vse odprte EIT Health programe, ki so lahko odlična priložnost za poslovni preboj v zdravstveni industriji. Poleg tega bo odgovaril tudi na vprašanja udeležencev ter delil svoje izkušnje in nasvete glede prijave na programe EIT Health. 

PROGRAM:  

12:00 - 14:00 Internacionalizacija in distribucija na področju zdravstva (Peter Bratušek)
14:00 - 14:15 Odmor
14:15 - 15:00 Q&A s predavateljem Petrom Bratušek
15:00 - 16:00 Mreženje in predstavitev EIT Health priložnosti in programov (Tamás Békási)


Delavnica je namenjena podjetjem iz portfelja Sklada (prejemniki P2, SK, SI-SK). 

KDAJ: ponedeljek, 27. marec, 12h - 16h

KJELjubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova cesta 63, Ljubljana

PRIJAVE TUKAJ 

----------
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi “de minimis” sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Strošek izobraževanja, ki znaša 533,75 EUR/podjetje se šteje v pomoč "de minimis".Nazaj