Inoviraj za Evropo – Greentech, Health Tech & Smart City Showdown

Inoviraj za Evropo – Greentech, Health Tech & Smart City Showdown

Datum dogodka: 06. 06. 2024

Vabljeni na predstavitev najnovejših inovativnih rešitev na področjih Greentech, Smart City in HealthTech, 6. junija 2024 na Dunaju v, »Hofburg Palace«.

V tem dnevu bodo mala in srednja podjetja ter start-upi, ki so uspešno zaključili program URBAN TECH in prejeli finančno ter strokovno podporo, predstavili svoje izjemne rešitve. Te rešitve so bile razvite kot odgovor na več kot 300 različnih izzivov, s katerimi so se soočali v času programa.

Zaključni dogodek ne označuje le konca triletne poti, temveč predstavlja tudi izjemno priložnost za mreženje med podjetji, deležniki, investitorji in partnerji. Skupaj bomo gradili nova partnerstva in odpirali vrata novim priložnostim.

Poudarki dogodka:

  • URBAN TECH picth-i: serija predstavitev, kjer podjetja predstavijo svoje inovativne rešitve v sektorjih Smart City, Greentech in HealthTech žiriji in udeležencem.
  • Srečanja z vlagatelji: ponudniki rešitev imajo možnost, da se srečajo in povežejo z vlagatelji, kar olajša razprave o možnostih financiranja, rasti podjetij in strateških partnerstvih.
  • Intervjuji ekip
  • Okrogla miza o urbanih inovacijah: razprava o možnostih urbanih inovacij preko sodelovanja v partnerstvih in tudi sodelovanja v lokalnem okolju (občine, podjetja, ..)

Program URBAN TECH je podpiral več kot 80 podjetij pri razvoju minimalno funkcionalnih izdelkov (Minimal Viable Product), od tega jih je 32 napredovalo do faze pilotiranja (Piloting) in 23 do faze odkrivanja trga (Market discovery).

Ta dogodek je praznovanje skupnih dosežkov in priložnost za srečanje z živahno skupnostjo inovatorjev. Zasnovan je kot priložnost za mreženje in povezovanje, pri čemer poudarja pomen inovacij in sodelovanja pri reševanju izzivov, s katerimi se danes soočajo urbana okolja.

Dodatne informacije 

Vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružite na online prizorišču.

Live streaming bo na tej povezavi s pričetkom:

  • 16:15- 16:50 (SMART CITY)
  • 16:50- 17:20 (GREEN TECH)
  • 17:20 – 17:50 (HEALTH TECH).

Agenda dogodka je objavljena na povezavi tukaj.

Za več informacij se obrnite na dr. Moniko Cvetkov

------------------

O URBAN TECH: URBAN TECH je triletni projekt, ki ga financira Horizon 2020, program EU za financiranje raziskav in inovacij za obdobje 2014-2020, namenjen zagotavljanju financiranja, mentorstva in usposabljanja za mala in srednje velika podjetja ter zagonska podjetja s sedežem v EU za razvoj novih izdelkov, storitev in tržnih priložnosti na področjih Smart City, Greentech in HealthTech. Skozi svoj program je URBAN TECH podpiral mala in srednje velika podjetja ter zagonska podjetja pri razvoju, pilotiranju in demonstraciji inovativnih rešitev za izzive, kar je odprlo pot novim partnerstvom, sodelovanjem in vrednostnim verigam v EU.


Nazaj