Dobrodošli v prihodnosti: 72 minut vpogleda v prihodnost zdravstva po meri človeka

Dobrodošli v prihodnosti: 72 minut vpogleda v prihodnost zdravstva po meri človeka

Datum dogodka: 12. 03. 2020 ob 14:00

Dogodek "Dobrodošli v prihodnosti" smo zaradi globalne situacije vezane na tveganje okužbe s koronavirusom primorani PRESTAVITI. 

Nekaj je gotovo: dogodek bo. Predvidoma v juniju ali septembru. Zanimanje za temo je zelo preseglo naša pričakovanja. Dvorano bi napolnili do zadnjega kotička. Zato obljubljamo, da bomo ta vrhunski dogodek izpeljali vsaj tako dobro, kot smo si ga skupaj z vsemi soustvarjalci zamislili. 

Pojasnilo za kupce kart: kupci kart lahko vrnjeno celotno kupnino dobite na blagajni CD. Imetniki kart se lahko odločite, da karte zadržite in v tem primeru veljajo za naslednji termin.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na mojca.cvirn@tp-lj.si.

 

4 briljantni posamezniki, vodilni na svojem področju na svetu, bodo posamično v 18 minutah predstavili svoje ideje in kaj to lahko pomeni za prihodnost našega zdravljenja, a tudi preventive, zgodnejšega odkrivanja bolezni ter boljše oskrbe za vse nas. Spremembe so tako velike, da je potrebno včasih pogledati daleč naprej, da bi videli, kam iti naprej danes.

Aktivna poslušalca Marko Pokorn in Lenart J. Kučić bosta po predavanjih predstavila svoj pogled na sporočila, ki nam jih prinašajo Jure Leskovec, Marinka Žitnik, Mark Lee in Bettina Ryll. Program bo povezovala Tjaša Zajc.

Srečanje bo potekalo v slovenskem jeziku. Poskrbeli bomo za simulatano prevajanje v angleščino in obratno.

Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom Predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Dogodek organiziramo HealthDay.si in Roche Slovenija s partnerji: Univerza v Ljubljani, Kemijski inštitut, IRCAI - Mednarodni raziskovalni center za umetno inteligenco, ter podjetja Better, Parsek, 3FS in Genialis. Podrobnosti si oglejte na posebni spletni strani dobrodoslivprihodnosti.si.

Datum, ura in lokacija

Četrtek, 12. marec 2020, od 14:00 do 16:00
Lokacija: Štihova dvorana Cankarjevega doma

 

 

 


Nazaj