Design thinking in networking

Design thinking in networking

Datum dogodka: 13. 04. 2019 ob 10:00

Vabljeni na interaktivno delavnico, na kateri se boste pod taktirko vrhunskih strokovnjakov Daniele Bervar Kotolenko in Eneja Gradiška naučili osnov prenosa tehnologij in drugih mehkih veščin, ki so vedno ključ do uspeha.

Ne zamudite priložnosti in se brezplačno udeležite celodnevne delavnice pod vodstvom Daniele Bervar Kotolenko in Eneja Gradiška. Na celodnevni delavnici se boste najprej srečali s konceptom Design Thinking, ki ni le popularna fraza, temveč metoda oblikovalskega razmišljanja, kjer je poudarek na uporabniški izkušnji/uporabnosti in ne na izgledu (dizajnu).

Kaj boste pridobili z uvedbo Design thinking procesa razmišljanja?

ZNANJE, kako bolje razumeti končnega uporabnika in učinkoviteje (z boljšo uporabniško izkušnjo) ustvariti produkt ali storitev in ga pred prodajo testirati. S tem pristopom si boste znižali stroške razvoja in priprave kampanj, preverili negotove predpostavke, ustvarili fokus na ciljne kupce in ozavestili pomen razumevanja končnih uporabnikov.

Kaj udeležba na delavnici Design Thinking garantira?

Drugačen pogled na inoviranje, razvoj storitev, produktov in predstavlja prednost pred konkurenco.

Izkustvena delavnica - doživetje Design Thinking pristopa na praktičnih primerih, ki jih boste lahko uporabili že naslednji dan.

Dan boste zaključili z interaktivno delavnico mreženja, na kateri se boste naučili prijemov in trikov s katerimi se nikoli več ne boste znašli v zadregi. Naučili se boste kako pristopiti do ljudi, se predstaviti in obvladati prostor. Nikoli več ne zamudite priložnosti za pogovor s potencialnim partnerjem ali investitorjem!

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena mladim podjetjem ter raziskovalcem na začetku kariere, ki želijo svoje produkte ali znanje komercializirati.

Datum, ura in lokacija

Datumi: 13. 4. 2019
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Za dodatne informacije se lahko obrnete na urska.rauter@tp-lj.si ali vlado.begovic@tp-lj.si.


Nazaj