Demistifikacija AR in VR za proizvodna podjetja

Demistifikacija AR in VR za proizvodna podjetja

Datum dogodka: 12. 03. 2024 ob 12:00

Vas zanima, kako lahko navidezna (VR) in razširjena (AR) resničnost spremenita poslovanje v proizvodnji? Pridružite se nam na seminarju, kjer bomo razkrivali skrivnosti in potenciale teh revolucionarnih tehnologij.

Seminar bo potekal v torek, 12. marca, od 12:00 do 16:00 ure preko spleta in v živo v Tehnološkem parku Ljubljana, Tehnološki park 19.

Vodil ga bo Aleš Pevc iz Tehnološke pisarne, Tehnološki park Ljubljana.

Kaj lahko pričakujete?

 • Razumevanje vpliva VR in AR na proizvodne procese: Spoznajte, kako lahko te tehnologije izboljšajo učinkovitost, inovativnost in varnost v proizvodnji.
 • Uporaba digitalnih dvojčkov: Odkrijte, kako natančne digitalne replike fizičnih objektov ali sistemov pomagajo pri simulaciji in analizi izdelkov in procesov.
 • Interaktivno izpopolnjevanje modelov: Z VR lahko inženirji zmanjšajo stroške in čas razvoja ter izvajajo bolj poglobljene analize.
 • Industrijsko usposabljanje z VR: Raziskujte, kako VR omogoča realistične simulacije delovnih okolij za izboljšanje odzivnosti in varnosti pri delu.

Registracija na seminar

Z registracijo na dogodek soglašate, da ste seznanjeni z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedate, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

 • za mikro podjetja in javno upravo: 0,00 € + DDV
 • za mala podjetja: 50,00 € + DDV
 • za srednje velika podjetja: 100,00 € + DDV
 • za velika podjetja: 330 € + DDV

Postopek registracije: 

 1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
 2. izberite tip vaše organizacije;
 3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. V primeru da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.

Registracija na seminar


Nazaj