BlueInvest: Introduction and Opportunities

BlueInvest: Introduction and Opportunities

Datum dogodka: 30. 11. 2023 ob 14:00

Dobrodošli v dinamičen svet modrega gospodarstva, polnega naložbenih priložnosti. Vabimo vas, da se nam pridružite in raziščete, kako lahko iniciativa BlueInvest EU podpre inovacije in rast vašega podjetja v trajnostnem modrem gospodarstvu.

Če je vaše podjetje del modrega gospodarstva, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na spletnem seminarju "BlueInvest: Introduction and Opportunities". Dogodek bo potekal v četrtek, 30. novembra, od 14.00 do 15.15 ure in je namenjen predstavitvi možnosti, ki jih ponuja pobuda BlueInvest.

Kaj je BlueInvest?

Gre za pobudo Evropske unije, ki je bila zagnana leta 2019, osredotoča se na spodbujanje inovacij in naložb v trajnostno modro gospodarstvo. Ta program podpira podjetja v zgodnji fazi razvoja, mala in srednje velika podjetja ter hitro rastoča podjetja pri njihovem iskanju financiranja, obenem pa krepi sposobnosti vlagateljev. Pobudo podpira Evropski sklad za pomorstvo, ribištvo in akvakulturo.

Na seminarju boste dobili podrobne informacije o različnih programih BlueInvest in priložnostih, ki so na voljo podjetjem v EU, ki delujejo na področjih z velikim potencialom za prispevek k zelenemu in digitalnemu prehodu. To vključuje sektorje, kot so ribištvo, akvakultura, ladijski promet in pristanišča, ladjedelništvo, modre biotehnologije, morsko opazovanje, varstvo obale, nadzor onesnaževanja morja, upravljanje voda, modra obnovljiva energija ter obalni in pomorski turizem. 

Agenda:

14:00-14:05 - Dobrodošlica

14:05-14:20 - BlueInvest programi

14:20-14:30 - BlueInvest pričevanja podjetij

14:30-14:45 - BlueInvest platforma skupnosti

14:45-15:15 - Vprašanja in odgovori

Registrirajte se TUKAJ

Organizacijo spletnega seminarja podpira Tehnološki park Ljubljana v okviru Inovacijske skupnosti BLUEAIR in Slovenske inovacijske skupnosti za trajnostno modro gospodarstvo Blueware Slovenija. 

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.


Nazaj