BISNODE podatkovne baze – uporaba aplikacije Bonitete / Gvin.com

BISNODE podatkovne baze – uporaba aplikacije Bonitete / Gvin.com

Datum dogodka: 19. 09. 2019 ob 09:30

Vsako podjetje potrebuje čas za sprejemanje poslovnih odločitev in v Bisnode si prizadevajo, da bi bilo sprejemanje odločitev za vas čim lažje. So strokovnjaki za pametne podatke (smart data), s pomočjo katerih napovedujejo trende, vzorce in vedenje potrošnikov.

Njihove rešitve s področja poslovne analitike, upravljanja tveganj, skladnosti poslovanja, marketinga in prodaje vam pomagajo, da poiščete nove stranke, informacije o poslovanju svojih partnerjev, optimizirajte poslovanje in povečajte rast svojega podjetja.  

Kako?

Vabimo vas na delavnico »BISNODE podatkovne baze – uporaba aplikacije Bonitete / Gvin.com«, v izvedbi ga. Dragane Đurić iz partnerskega podjetja BISNODE, kjer nam bodo s pomočjo praktičnih primerov predstavili, kako lažje sprejemati pomembne poslovne odločitve.

Komu je delavnica namenjena?

Namenjena je vsem mikro malim in srednjem podjetjem.

Datum, ura in lokacija

Ponedeljek, 19. 9. 2019, od 9:30 do 12:00

Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park 19.

* Dogodek je brezplačen. Prosimo, da se odjavite in svoje mesto odstopite drugemu udeležencu, če se delavnice ne morete udeležiti. V kolikor se ne boste odjavili dva dni pred pričetkom delavnice, si Tehnološki park Ljubljana d.o.o. pridružuje pravico vam zaračunati administrativne stroške v višini 20 EUR.

 


Nazaj