ARENA TEHNOLOGIJ 2024

ARENA TEHNOLOGIJ 2024

Datum dogodka: 19. 09. 2024 ob 12:00

Prijava na dogodek

Tehnološki park Ljubljana navdušeno oznanja praznovanje 29 let delovanja! Ob tej obletnici za vas pripravljamo serijo dogodkov, ki bodo dosegli vrhunec septembra 2025, ko bomo proslavili našo okroglo 30. obletnico. 

Prvi v nizu teh dogodkov bo tehnološki spektakel ARENA TEHNOLOGIJ, ki se bo odvila 19. septembra 2024, in obljubljamo vam, da bo nepozabna!

Arena tehnologij bo 19. septembra 2024 postala dinamično središče inovacij, kjer boste lahko iz prve roke doživeli, kako slovenska podjetja oblikujejo prihodnost z različnimi inovativnimi tehnologijami.

Gre za najpomembnejši tehnološki dogodek leta, ki bo prežet z eksplozijami inovacij, prekipevajočo energijo in najnovejšimi tehnologijami. Prideš?

PRIDEM!

12.00 – 19.00 TECH EXPO

Predstavitev vrhunskih prodornih tehnologij, ki so jih razvila slovenska podjetja in jih do zdaj še ni bilo mogoče videti v Sloveniji. Tokrat bodo predstvaljena na enem mestu - v Tehnološkem parku Ljubljana!

  • Interaktivne demonstracije inovacij - Pridite&preizkusite.
  • Vprašajte&prejmite odgovor od strokovnjaka, na vprašanja, ki vam padejo na pamet!
  • Spoznajte najnovejše svetovne trende&tehnologije.
  • Ne bo manjkalo niti mreženja&poslovnih priložnosti!

19.00 - 20.30 TNT

TNT = Top n' Tech = 60 minutna eksplozija tehnologije&energije!

Tehnološki šov, ki bo prikazal vrhunske tehnološke dosežke na spektakularnem 100% tehnološkem šovu, ki bo izzval priznane slovenske direktorje mednarodnih tehnoloških podjetij.

Pričakujte predstavitve najboljših tehnologij in produktov, ki premikajo meje možnega in nepozabne zgodbe o dragih (napačnih) odločitvah direktorjev.

20.30 – 24.00 DJ TECHno PARTY

Pridružite se nam na pravi eksploziji techno glasbe in zabave, kjer bo za vas vrtelo, kar 5 DJ-ev! Seveda, ne bo manjkala niti bitka med njimi!
Obujte plesne čevlje za noč polno ritma in dobre volje, kjer bodo vibracije sodobnih techno ritmov združile vse prisotne.

Se vidimo 19. septembra 2024 na tehnološkem spektaklu!

Vstop prost, a mogoč zgolj s prijavo! Prideš?

PRIDEM!

Si želite boljši svet skozi boljšo tehnologijo tudi vi? Potem vabljeni k sponzorskemu sodelovanju

 


Nazaj