AI v oglaševanju: Potovanje skozi Midjourney & Stable Diffusion

AI v oglaševanju: Potovanje skozi Midjourney & Stable Diffusion

Datum dogodka: 23. 11. 2023 ob 13:00

Pridružite se nam na prireditvi namenjeni ustvarjalnim vizionarjem, ki so pripravljeni na transformativno nadgradnjo dela in ustvarjanja 23. novembra v Tehnološkem parku v Ljubljani. Vabimo vas, da raziščete Midjourney in Stable Diffusion, dve poglavitni orodji, ki sta s svojimi inovativnimi vpeljavami revolucionalizirala kreativni proces in tako popolnoma spremenila pravila igre.

Vsebina delavnice

Pričeli bomo z izjemnim uvodnim nagovorom Aleša Pevca, priznanega strokovnjaka v naši industriji. Aleš bo z nami delil svoje strokovno znanje o strategiji ustvarjanja učinkovitih ukazov (promptov), ki predstavljajo osrednjo spretnost pri delu z orodji umetne inteligence. Po tem bo oder prevzel Luka Tišler, ki nas bo vodil skozi pionirski svet platforme Midjourney.

V okviru te interaktivne delavnice se bomo poglobili v ključne značilnosti orodja Midjourney in odkrili, kako ustvarjati vizualne vsebine, ki so v koraku z najnovejšimi trendi v dizajnu in marketingu. Prav tako se bomo seznanili z najboljšimi praksami za oblikovanje učinkovitih promptov s pomočjo formul in orodja Chat-GPT.

Po delavnici, ki se osredinja na Midjourney, se fokus našega dela preusmerja na Stable Diffusion. To odprtokodno orodje, ki je zasnovano za generiranje AI vizualij, ponuja širok razpon zmožnosti, saj je integralni del tega orodja možnost dodajanja modulov in razširitev. Luka Tišler bo vodil obsežno demonstracijo, ki vam bo pomagala razumeti bistvene značilnosti te platforme in vas obogatila z znanjem, s katerim boste lahko posegli po izjemnem potencialu Stable Diffusion.

PRIJAVI SE!

Zakaj se udeležiti delavnice?

Poleg znanja, ki ga boste pridobili, vam ta dogodek ponuja priložnost za mreženje z ustvarjalci podobnega mišljenja, ki spremljajo ta nov digitalni val v oglaševanju.


Plačilo v višini 150 € + ddv, vam zagotavlja mesto na delavnici z omejenimi mesti, ki vas bo popeljala v fuzijo kreativnosti z umetno inteligenco. Zagotovite si svoje mesto še danes in se pripravite na postavljanje novih okvirov vašega pristopa v ustvarjalni oglaševalni industriji.


Delavnico vodita

Luka Tišler, samostojni ustvarjalec in svetovalec za kreacijo vizualnih vsebin s pomočjo umetne inteligence. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju videa, grafičnega in motion dizajna se je specializiral za vizualne vsebine, svoje znanje pa le še nadgradil z orodji umetne inteligence in izkušnje prenesel v svet AI platform, predvsem prek Midjourney in Stable Diffusion že od samega začetka.

Aleš Pevc, vodja tehnološke pisarne Tehnološkega parka Ljubljana, AI in XR entuziast ter prompt inženir za orodja umetne intelligence.

PRIJAVI SE!


Nazaj