Nahajate se tukaj

Start-up center

Start-up center ponuja celovit splet storitev poslovne podpore za uspešen razvoj in rast start-up podjetij od podjetniške ideje do globalne rasti podjetja.

KLJUČNE KORISTI ČLANSTVA:

 1. Pridobitev ugleda in kredibilnosti na domačem in mednarodnem trgu,
 2. možnost brezplačne udeležbe na delavnicah,
 3. brezplačno svetovanje in pomoč pri zagonu podjetja,
 4. možnost pridobitve izkušenega mentorja,
 5. mreženje z domačimi in tujimi uglednimi podjetniki,
 6. sodobna infrastruktura in ugoden najem - prostori v Toboganu, najem dvoran za sestanke in dogodke,
 7. aktivna promocija podjetja v javnosti,
 8. pomoč pri širjenju na tuje trge.

Start-up center izvaja sledeče dejavnosti:

 • Zagotavljanje odličnih podpornih storitev za uspešno ustanovitev in zagon inovativnih start-up podjetij. V start-up centru nosilcem obetavnih podjetniških idej nudimo celovito podporo pri presoji podjetniške priložnosti ter pripravi učinkovitega poslovnega načrta. Nosilce idej, ki s predstavitvijo svojega poslovnega načrta prepričajo komisijo za sprejem v članstvo Tehnološkega parka Ljubljana omogočamo generalistično podjetniško svetovanje, specialistično podjetniško svetovanje, mentorstvo, coaching, mreženje in dostop do infrastrukture TP Lj. Najboljša start-up  podjetja promoviramo v okviru nacionalnega tekmovanja start-up podjetij Start:up Slovenija.
   
 • Podpora podjetjem pri njihovi rasti in globalnem prodoru. Podjetja z visokim potencialom rasti in željo po širitvi na globalne trge  vključujemo v program Go:global Slovenija. Program vključuje celovit sistem podpore, ki nastaja na temelju globalne partnerske mreže znanstveno-tehnoloških parkov vključenih v mrežo IASP. V okviru programa na globalnih partnerskih lokacijah nudimo možnost ugodnega koriščenja poslovne infrastrukture (pisarna, seminarski prostori,  administrativna in IT podpora), koriščenje ugleda odličnih partnerskih organizacij pri navezovanju stikov, zagotavljanje vstopnic za lokalne programe in dogodke, organizacijo predstavitev pred potencialnimi investitorji oziroma strateškimi partnerji, osebno svetovanje lokalnega strokovnjaka oziroma coaching izkušenega podjetnika in nenazadnje tudi povezovanje in dogovarjanje s potencialnimi kupci. Poseben poudarek je dan sodelovanju s ključnimi razvojnimi regijami sveta: ZDA, Kitajsko, Brazilijo, Indijo, Rusijo, inovativnimi razvojnimi regijami Evropske unije in Izraelom.

Vabimo vas, da se nam pridružite!  

POVABILO ZA VKLJUČITEV V TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA

Vabimo posameznike in ekipe z ambicijami in drznimi podjetniškimi idejam, da svoje sanje uresničijo v stimulativnem podjetniškem okolju in postanejo člani podjetniške skupnosti.

Primorski tehnološki park s svojimi programi skrbi za razvoj inovativnih podjetniških idej, ter uspešno rast in delovanje podjetij.

KDO SE LAHKO VKLJUČI:

Kandidati so lahko posamezniki z inovativno idejopodjetja v ustanavljanju ali ustanovljena podjetja mlajša od 36 mesecev, ki razvijajo nov izdelek, storitev ali proces na osnovi lastnega znanja. 

POSTOPEK IN ROKI ZA ODDAJO PRIJAVE NA RAZPIS ZA INKUBIRANJE:

Postopek:

1. Oddaja prijavnice, ki vsebuje kratek opis podjetniške ideje s poudarkom na:

 • problemu, ki ga rešuje nov izdelek, storitev ali proces v razvoju,
 • opisu ključnih potencialnih kupcev in trgov,
 • opisu referenc podjetnika ali podjetniške skupine.

Prijavnico najdete v priponki

2. Razgovor kandidata s svetovalcem Tehnološkega parka Ljubljana.

3. Vključitev v Tehnološki park Ljubljana.

Vključitev v Tehnološki park Ljubljana je brezplačna

Dodatne informacije in pomoč pri pripravi prijave: 

---

Izvedba nabora in presoja inovativne ideje (A3) Tehnološkega parka Ljubljana iz delovnega sklopa 1 se izvaja skladno z operacijo 'SIO-TPLJ-2016-17' v okviru Javnega razpisa za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017. 

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

                  

                                                                 

 

 

 

 

 

Telefon: 01 620 34 03
E-pošta: startupcenter@tp-lj.si 

Tehnološki park Ljubljana je vpisan v evidenco A subjektov inovativnega okolja pri javni agenciji SPIRIT.  

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si