EU Sparks for Climate Heckaton - poziv raziskovalcem!

07. 05. 2024

EU Sparks for Climate Heckaton - poziv raziskovalcem!

Z velikim navdušenjem vas obveščamo o zagonu izjemne pobude na področju okoljske inovativnosti. Spodaj podajamo podrobnosti o projektu EU Sparks za podnebje, ki predstavlja priložnost za državljane in raziskovalce, da skupaj obravnavajo podnebne izzive. Pohitite, čas se izteka!

Evropska komisija je v sodelovanju s konzorcijem pod vodstvom podjetja Barrabés.biz ter partnerji Energy Cities, EURADA, ECSA in EuroCrowd, predstavila pobudo EU Sparks for Climate: European Citizens Hackathon.

Gre za pobudo, ki je namenjena spodbujanju in združevanju državljanov ter raziskovalcev iz različnih držav v skupno prizadevanje za razvijanje tehnoloških in družbenih inovacijskih rešitev, ki bi naslavljale podnebne izzive.

Pozivamo vse raziskovalce in posameznike, ki bi želeli prispevati svoje strokovno znanje in raziskovalne sposobnosti, da se pridružijo tej iniciativi. Skupaj bomo združili moči in znanja za razvoj učinkovitih rešitev, ki bodo pripomogle k boljšemu in bolj trajnostnemu svetu.

PRIJAVA

Prvi rok za poziv je v petek, 10. maja, zato pohitite s prijavo!

Po pregledu opisa vašega znanja in ozadja ter motivacijskega pisma za sodelovanje vas bodo kontaktirali s predlogom za sodelovanje v ekipi. Hackathoni bodo potekali virtualno med majem in junijem 2024. 

INFORMACIJE

Informacije lahko poiščete tudi na spletni strani www.eusparks.eu ali jih kontaktirate preko sporočila na info@sparks.eu.

Nazaj