Konferenca HealthDay.si 2018: Financiranje inovacij v zdravstvu

Konferenca HealthDay.si 2018: Financiranje inovacij v zdravstvu

Datum dogodka: 03. 12. 2018 ob 08:30

HealthDay.si, slovenska tehnološka skupnost s področja zdravja, 3. decembra 2018 v Tehnološkem parku Ljubljana, že 5. leto zapored pripravlja veliko srečanje vseh slovenskih deležnikov na področju zdravstva in digitalizacije. Tema tokratnega dogodka je financiranje inovacij in njihovih rešitev, tako da bodo le-te hitreje dosegle ciljne stranke in učinkoviteje prodrle na trg. Letos Healthday.si širi svoja obzorja in v skupnost vključuje tudi inovacije na področju biotehnologije, tako v klinični praksi kot v industriji. Na dogodku bodo svoje izkušnje in nasvete predstavili domači in tuji predavatelji v najštevilčnejši zasedbi doslej, organizatorji jih pričakujemo več kot 30.

Predstavitev tujih ekosistemov

Letos se nam bodo predstavili nizozemski, madžarski in estonski akterji iz zdravstvenega ekosistema in opisali njihove načine vključevanja inovacij v zdravstvo.

Programski sklopi

Konferenca se deli na štiri programske sklope:

  • izkušnje tujih ekosistemov za podporo inovacij,
  • predstavitve izkušenj podjetnikov, ki so uspeli pritegniti investitorje,
  • pogovor s predstavniki zavarovalnic in strokovnjakov za zdravstveno regulativo o ovirah na poti od ideje do pacientov,
  • ter pogovor z investitorji.

PROGRAM DOGODKA

Spremljevalni program

Spremljevalni program bo postregel s predstavitvijo ponudb podjetij na t.i. »Show of Technology« ter z B2B srečanji udeležencev z izbranimi predavatelji in podjetji. 

Datum, ura in lokacija

Datum: 3. 12. 2018
Ura: 08:30 - 16:00
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana 

Dodatne informacije 

Konferenca je brezplačna za vse udeležence, kot je brezplačna tudi predstavitev ponudbe zainteresiranih podjetij. Govorci in predavatelji so s fotografijami in opisi predstavljeni na http://bit.ly/2Ai4hHr. Na dogodek se kot obiskovalci ali razstavljavci prijavijo na spletni strani http://bit.ly/2DSivTy.

Kontaktna oseba za vprašanja:

Mojca Cvirn
041 775 817
mojca.cvirn@tp-lj.si

PROGRAM DOGODKA

 HealthDay.si partnerji in podporniki:

HealthDay.si organizacijski odbor:

HealthDay.si partnerji:

 


Nazaj