Doing business with China, safely!

Doing business with China, safely!

Datum dogodka: 08. 11. 2017 ob 14:00

Vabimo vas na dogodek Doing business with China, safely!, ki bo v sredo, 8. novembra ob 14. uri, v Konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana.

Dogodek je namenjen vsem, ki že poslujete s Kitajsko ali planirate na ta trg šele vstopiti, da spoznate podrobnosti in posebnosti poslovanja s to državo. Na dveh enournih predavanjih bosta predavatelja Jure Tomc in Aleš Trontelj predstavila dve različni, a hkrati močno povezani področji. Jure Tomc, ki že več kot 10 let tke dobre vezi med slovenskimi in kitajskimi podjetji, bo predstavil priložnosti in pasti poslovanja s Kitajsko, Aleš Trontelj, direktor in lastnik edinega podjetja v Sloveniji, ki se ukvarja z varnostno-poslovnim menedžmentom – SGB d.o.o. pa bo svetoval, kako se opremiti z varnostnega vidika, na kaj biti posebej pozoren in katerim pastem se lahko ognemo, če se dobro pripravimo vnaprej.

Za vse, ki boste imeli dodatna vprašanja glede poslovanja s Kitajsko, bo po dogodku možen tudi 1:1 pogovor z Juretom Tomcem, vendar se je za to potrebno predhodno najaviti. Za pripravo konkretnejših odgovorov, nam lahko vaša vprašanja pošljete vnaprej, na mail: vera.nunic@tp-lj.si

Veselimo se srečanja z vami!

DOGODEK JE BREZPLAČEN, PRIJAVA JE OBVEZNA.


Nazaj