Dare to Scale konferenca

Dare to Scale konferenca

Datum dogodka: 23. 10. 2017 ob 08:30

Endeavor Bolgarija organizira konferenco Dare to Scale, ki bo 23. oktobra 2017 organizira v Sofii. Konferenca je zaprtega tipa in je namenjena zgolj ozkemu krogu izbranih podjetij/podjetnikov. PwC je eno izmed podjetij, ki aktivno sodeluje pri organizaciji omenjenega dogodka, saj organizatorju pomaga pri iskanju ustreznih udeležencev dogodka, vodi razgovore s prijavljenimi kandidati, Bojidar Neytchev, vodilni partner PwC za jugovzhodno Evropo, pa bo tudi eden izmed ključnih govorcev na konferenci. Več informacij o agendi in udeležencih lahko najdete na spletni strani http://daretoscale.com/.

Poseben popust za člane skupnosti TPLJ in Iniciative Start:up Slovenija v višini 30%.

Organizator Endeavor je neprofitna organizacija, ki v 28 državah nudi podporo več kot 1500 podjetnikom, ki so v letu 2016 skupno ustvarili za več kot 10 milijard USD prihodkov. Z izbiro, mentorstvom in pospeševanjem uresničitve idej najbolj perspektivnih podjetij (in podjetnikov), je Endeavor eno izmed vodilnih organizacij, ki spodbuja ustvarjanje novih delovnih mest in gospodarsko rast na svetu.

Med nekatere ključne govorce, ki so svojo udeležbo že potrdili, spadajo: Rosen Plevneliev (predsednik Bolgarije v obdobju 2012-2017), Praveen Paranjothi (EIF – European Investment Fund), Karel Obluk (nekdanji CEO podjetja AVG), Michael Medici (partner v podjetju Summit Partners) in Allen Traylor (izvršni direktor Endeavorjevega investicijskega sklada – Endeavor Catalyst). Udeležbo so potrdili tudi nekateri izvršni direktorji institucij ter podjetij kot so: EIF, EBRD Ventures, Elephant VC, Oracle Ventures, SAP, Antenna (Grčija), Viohalco (Grčija), Koc Holding (Turčija), Sabanci Holding (Turčija), Delta Holding (Srbija) in Forbes (Japonska). 

Namen konference je ustvariti edinstven forum, kjer bodo podjetniki ter vodilni v hitro rastočih podjetij srednje in vzhodne Evrope lahko razpravljali o izzivih, s katerimi se trenutno soočajo, bodisi glede na stopnjo razvoja, na kateri se nahajajo, ko tudi glede geografskega območja, v katerem poslujejo. Obenem se bodo investitorji lahko spoznali tudi s tistimi, ki sodelujejo pri oblikovanju politik razvoja podjetniškega ekosistema v omenjeni regiji. Konferenca Dare to Scale bo podjetnikom jugovzhodne Evrope omogočila, da z relevantnimi deležniki delijo svoje izzive ter izkušnje in raziščejo nove možnosti poslovnega udejstvovanja v regiji.

Na podlagi raziskave, ki jo je opravil Endeavor, se zdi, da je Dare to Scale edini dogodek tovrstnega tipa v jugovzhodni Evropi, ki je namenjen reševanju izzivov skrbno izbrani skupini podjetnikov in podjetij. V Endeavorju so mnenja, da sta prav začetna podjetniška faza in začetek faze rasti najbolj zanimiva segmenta v življenjskem ciklu podjetij.

Na tem mestu vas naprošamo, da informacijo o konferenci posredujete podjetjem, za katere mislite, da jih utegne udeležba na dogodku tovrstnega tipa zanimati. Že vrsto let namreč sodelujete s tipom hitro rastočih podjetij, za katere menimo, da so primerni kandidati za udeležbo na konferenci. Perspektivnim kandidatom prosim omenite, da so v primeru prijave s povabilom oziroma s pomočjo podjetja PwC, upravičeni do 30% popusta pri plačilu prijavnine. 


Nazaj