Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic

09. 02. 2017

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic, dne 16.03.2017 – 09:00

Vabimo vas k oddaji ponudbe naslednjega predmeta naročila: »Izvedba prilagojenih izobraževanj za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc (SIO-TPLJ-2016-17)«. 

Cilj delavnice je podati ključne elemente, s katerimi lahko vodja ustvari zavzeto ekipo, s katero bo dosegal cilje in vizijo podjetja. Po končani delavnici morajo udeleženci imeti na voljo konkretne ukrepe, ki jih bodo lahko aplicirali pri svojem delu in bodo dejansko dali določene rezultate.

Delavnice se bodo izvedle v okviru operacije SIO-TPLJ-2016-17, znotraj delovnega sklopa 2: Razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre (globalne) rasti pod aktivnostjo A7: Prilagojena izobraževanja za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc.

Projekt podpirajo Spirit podjetništvo, Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z navodili predmetnega povabila ter izpolnjevati vse pogoje objavljene v njem.

Naslov za oddajo ponudbe: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (po pošti ali osebno vsak delovnik od 8.00 do 16.00 ure) ali po e-mailu na vera.nunic@tp-lj.si

Rok za oddajo ponudbe je do četrka 23.02.2017.

 

  

Nazaj