Nahajate se tukaj

Start:up Geek House

Start:up Geek House - dostopni ”co-working” prostori za globalno usmerjene start-up podjetnike in ”freelancerje” s kreativno klimo in ”lean” filozofijo

“You are the average of the five people you spend the most time with.” E. James Rohn

Start:up Geek House je program, ki globalno usmerjenim start-up podjetjem in kreativnim posameznikom (”freelancerjem”) ponuja cenovno dostopne ”co-working” prostore in odlične storitve v obliki izobraževalnih programov ter mentorstva za uspešno lansiranje novega podjetja, produkta ali storitve.

Start:up Geek House je koordiniran vseslovenski program subjektov inovativnega okolja za razvoj podjetniških idej po sodobnih metodologijah »the lean and agile start-up«. Namenjen je vsem na znanju temelječim podjetjem ali posameznikom, ki želijo delovati na globalnih trgih. Pomembno je, da ima projekt, produkt ali storitev kreativno komponento, ne glede na branžo v kateri posluje. Filozofija Start:up Geek House temelji na treh stebrih: inovativno, globalno, vitko in agilno.

Prostor za najbolj ambiciozne podjetnike

Start:up Geek House je prostor (co-working space) namenjen izključno ambicioznim, drznim, malo norim in podjetnim talentom z znanjem z visoko dodano vrednostjo, ki snujejo nov podjetniški podvig. Delovno mesto v Start:up Geek House lahko najamejo vsi, ki delajo na svojem prototipu, minimalno sprejemljivem produktu (MVP), poslovnem načrtu, iščejo prvega kupca ali so že celo začeli poslovati, pa še ne rabijo svoje povsem lastne pisarne.

Verjamemo v inovativna, na znanju temelječa podjetja z globalnimi ambicijami. Sodobnih metodologij gradnje novih produktov oziroma »the lean and agile start-up« principov pa vas bomo naučili v Start:up Geek Housu, kjer v okviru izobraževalnega programa Master of Start-ups delamo praktično skozi konkretne primere.

Co-working prostori se nahajajo na petih lokacijah po Sloveniji v inkubatorjih in tehnoloških parkih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novi Gorici, Zagorju in Celju ter vključujejo vso potrebno infrastrukturo za začetek kreativnega udejstvovanja. Lastne pisarne so v začetnih fazah rasti podjetja velikokrat predrage, zato so delovna mesta v Start:up Geek House prava rešitev.Start:up Geek House poleg celotne potrebne infrastrukture po ugodnih cenah in fleksibilnih pogojih, omogoča podjetjem dostop do spleta storitev, dogodkov, programov in mreže kontaktov za razvoj njihovega podjetja.

Start:up Geek House ponuja pravo okolje za vse, ki imajo drzne ambicije; skladno s pravilom Steve-a Jobs-a, če se družiš z bozoti*, boš tudi sam postal bozo, če z uspešnimi posamezniki, boš tudi sam uspešen.

Start:up Geek House stanovalci imajo tudi svojega podjetniškega mentorja (Blaž Kos / Matej Rus / Urban Lapajne / Domen Bole / Go:Global mentorji in drugi), katerega naloga je, da jim pomaga pri težjih odločitvah, oblikovanju strategije, spremlja njihov napredek ipd., prav tako pa je v Start:up Geek House tudi podjetniška knjižnica, kamor se lahko stanovalci zatečejo, ko zmanjka inspiracije; če že niso dovolj stene polepljene s podjetniškimi modrostmi.

Celotna ponudba Start:up Geek Housa:

-       Prostori za start:up ekipe (Ugodni in dostopni prostori za mlada start-up podjetja in podjetniške ekipe, ki še ne potrebujejo svoje lastne pisarne).

-       Delovna mesta za kreativne posameznike (Možnost izjemno ugodnega najema delovnega mesta, za vse, ki jim je lastna pisarna prevelik strošek, obenem pa iščejo kreativno, dinamično in spodbudno okolje za ustvarjanje in vsakdanje delovanje).

-       Program Master of Start:ups (Intenziven pettedenski program za start-up podjetja, v katerem udeleženci pridobijo celovit pregled nad »the lean start-up« metodologijami).

-       »Tech talk« delavnice (Delavnice v sodelovanju z inštitucijami znanja (fakultetami, inštituti) na temo novih tehnologij, trendov in paradigem, razvoja družbe v prihodnosti ter na druge sorodne teme, ki razkrivajo največje prihajajoče podjetniške priložnosti).

-       Mentorstvo za start-upe (V sodelovanju s programom Go:Global si lahko vsak sodelujoči v SGH programu izbere osebnega mentorja iz baze več kot 150 poslovnih in tehnoloških mentorjev, ki podjetniku aktivno pomaga na podjetniški poti).

-       Družabni dogodki »Geeks on Peaks« (Družabni dogodki za vse člane SGH skupnosti ter druge geeke, kreativce in freelancerje, predvsem z osebno - koristno noto).

Več o prostorih, storitvah, dogodkih in podjetniških prebojih ter novicah, si preberite na popolnoma novi spletni stani. Sledite nam na Facebooku  in sooblikujte GEEK skupnost!

Vabljeni, da se pridružite moderni co-working skupnosti!

* Bozo = An incompetent person, especially in new companies. Bozos have a net negative effect on morale and profits, and everyone knows it. The most important thing to do in order to grow your company from 10 employees to 100 or 1000 is to get rid of the bozos. Seriously, you have to fire them immediately.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si