Razvojno sodelovanje & globalna komercializacija

Povezujemo imetnike tehnologij in znanj na skupnih projektih razvoja trgov in produktov ter podpiramo njihovo globalno širitev.

Member logo

Mednarodna izmenjava partnerjev

Podjetjem, ki si želijo širiti poslovanje preko meja, poiščemo mlade podjetnike, potencialne partnerje iz ciljnih držav, ki pridejo na usposabljanje in preverjanje v matično podjetje.

Member logo

Mednarodna izmenjava izkušenj za mlade podjetnike

Mladim podjetnikom, ki si želijo nabrati izkušenj in spoznati potencialne partnerje iz tujih držav, poiščemo izkušene podjetnike iz ciljnih držav, kjer gostujejo in si naberejo izkušnje in poslovne povezave. TPLJ preko programa Erasmus za mlade podjetnike omogoča iskanje primernih partnerjev, administrativno spremljavo, izvaja mediacijo in subvencioniranje stroškov izmenjave.

Member logo

Sodelovalni inovacijski projekti

Preko razvojnih projektov 3DCentral, Care4Tech, Greenomed, SMART-SPACE in BIFOCAlps gradimo Evropski inovacijski ekosistem in povezujemo uspešna podjetja z vodilnimi Evropskimi institucijami znanja predvsem na prioritetnih področjih pametne specializacije.

Member logo

Prenos znanja in tehnologije na globalne trge

Ponudnike tehnoloških produktov in znanj povezujemo z velikimi kupci tehnologij v Aziji. Z globalnimi partnerji razvijamo DEMO postavitve rešitev, organiziramo misije za transfer tehnologij na Kitajsko in v Indijo, organiziramo iskanje primernih partnerjev, poslovno spremljavo in izvajamo mediacijo pri izvedbi transferja.

Želite, da podpremo vašo inovativnost?

Obljubljamo: neobvezujoč in zanimiv pogovor.

Kontaktirajte nas or Preberite več o naših nagradah