Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic, ki bodo dne 18. 10. 2017

13. 09. 2017

Vabimo vas k oddaji ponudbe naslednjega predmeta naročila: »Izvedba prilagojenih izobraževanj za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc (SIO-TPLJ-2016-17)«. 

Cilj delavnice je predstaviti možnosti spletne prodaje in potencial spletne platforme Amazon, pri vstopu na ameriški trg. Poudariti želimo izkušnje iz prakse in podati nasvete, kako optimizirati prodajo in kako čim hitreje rasti na omenjeni platformi.

Delavnice se bodo izvedle v okviru operacije SIO-TPLJ-2016-17, znotraj delovnega sklopa 2: Razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre (globalne) rasti pod aktivnostjo A7: Prilagojena izobraževanja za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc.

Projekt podpirajo Spirit podjetništvo, Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z navodili predmetnega povabila ter izpolnjevati vse pogoje objavljene v njem.

Naslov za oddajo ponudbe: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (po pošti ali osebno vsak delovnik od 8.00 do 16.00 ure) ali po e-mailu na vera.nunic@tp-lj.si

Rok za oddajo ponudbe je do ponedeljka 2.10.2017.

 

Nazaj